Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια πακέτων δικτύων

Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων

Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων

  • Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων
Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κάλυψη στοιχείων: επίσης αποκαλούμενη λεύκανση, ιδιωτικότητα στοιχείων ή διαστρέβλωση στοιχείων αξία: Αποφύγετε την ευαίσθητη διαρροή στοιχείων
Βελτιστοποιήστε: Καθοδηγήστε τη σωστή κυκλοφορία για να διορθώσετε τα εργαλεία Επιγραφές VXLAN: Υποστήριξη που γδύνει τις επιγραφές VXLAN μακριά
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, της κυβέρνησης, κ.λπ. Ασφάλεια: η προστασία δεδομένων, αποτρέπει τη διαρροή
Υψηλό φως:

ethernet γεννήτρια πακέτων

,

πολλαπλής διανομής γεννήτρια κυκλοφορίας

Καλύπτοντας τεχνολογία στοιχείων στο μεσίτη πακέτων δικτύων και TAP για τη γεννήτρια πακέτων από το σύννεφο
 
Τι το στοιχείο καλύπτει;
Τα στοιχεία που καλύπτουν (απευαισθητοποίηση στοιχείων), κάλεσαν επίσης τη λεύκανση, την ιδιωτικότητα στοιχείων ή τη διαστρέβλωση στοιχείων. Αναφέρεται στη διαστρέβλωση κάποιας ευαίσθητης πληροφορίας μέσω των κανόνων απευαισθητοποίησης για να επιτευχθεί η αξιόπιστη προστασία των ευαίσθητων στοιχείων μυστικότητας. Όταν τα στοιχεία ασφάλειας πελατών ή μερικά εμπορικά ευαίσθητα στοιχεία περιλαμβάνονται, τα πραγματικά στοιχεία πρέπει να τροποποιηθούν και να εξεταστούν χωρίς παραβίαση των κανόνων συστημάτων. Η προσωπική πληροφορία όπως ο αριθμός καρτών ταυτότητας, ο κινητός αριθμός τηλεφώνου, ο αριθμός καρτών και ο αριθμός πελατών πρέπει να απευαισθητοποιηθεί.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα της απευαισθητοποίησης στοιχείων στις ζωές μας. Παραδείγματος χάριν, τα πιό κοινές εισιτήρια και οι διευθύνσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου οι επιχειρήσεις όλοι τραίνων παραληπτών εξετάζουν τη ευαίσθητη πληροφορία. Ακόμη και τα πρόσωπα ομορφιάς γνωστά στις λεσβίες και τα μωσαϊκά σε μερικά βίντεο όλες ανήκουν στην απευαισθητοποίηση.
 
Γιατί κάλυψη στοιχείων ανάγκης;
Είπε ότι επάνω από αυτόν τα στοιχεία πρέπει να τροποποιηθούν «όταν περιλαμβάνονται τα στοιχεία ασφάλειας πελατών ή μερικά εμπορικά ευαίσθητα στοιχεία», δείχνοντας ότι το στοιχείο που τροποποιείται συσχετίζεται με την ασφάλεια των στοιχείων χρηστών ή επιχείρησης. Η κάλυψη στοιχείων είναι πραγματικά κρυπτογράφηση αυτών των στοιχείων για να αποτρέψει τη διαρροή.
Για το βαθμό στοιχείων που καλύπτουν, γενικά, εφ' όσον δεν μπορούν να προκύψουν οι αρχικές πληροφορίες, δεν θα προκαλέσει τη διαρροή πληροφοριών. Εάν υπάρχουν πάρα πολλές τροποποιήσεις, είναι εύκολο να χαθούν τα αρχικά χαρακτηριστικά των στοιχείων. Επομένως, στην πράξη, είναι απαραίτητο να επιλεχτούν οι κατάλληλοι κανόνες απευαισθητοποίησης σύμφωνα με την πραγματική σκηνή. Αλλάξτε το όνομα, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση, κινητός αριθμός τηλεφώνου, ο αριθμός τηλεφώνου και άλλος πελάτης αφορούσαν τους τομείς.
 
Πώς να καλύψει τα στοιχεία στους μεσίτες πακέτων δικτύων NetTAP ® και τις βρύσες δικτύων;
Σύμφωνα με τους κανόνες απευαισθητοποίησης, μπορεί να διαιρεθεί σε ανακτήσιμη απευαισθητοποίηση και μη-ανακτήσιμη απευαισθητοποίηση. Η ανακτήσιμη απευαισθητοποίηση σημαίνει ότι μετά από τη μετατροπή των στοιχείων από τους κανόνες απευαισθητοποίησης, τα αρχικά στοιχεία μπορούν να αποκατασταθούν πάλι μέσω κάποιας επεξεργασίας. Αντίθετα, μετά από τη μη-ανακτήσιμη απευαισθητοποίηση των στοιχείων, τα αρχικά στοιχεία δεν μπορούν να αποκατασταθούν. Τα δύο μπορούν να θεωρηθούν ως αντιστρέψιμη κρυπτογράφηση και αμετάκλητη κρυπτογράφηση αντίστοιχα.
Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων 0
 
Καλύπτοντας τεχνολογία στοιχείων μυστικότητας
Συνήθως στη μεγάλη πλατφόρμα στοιχείων, το στοιχείο αποθηκεύεται με ένα δομημένο σχήμα. Κάθε πίνακας αποτελείται από πολλές σειρές, και κάθε σειρά των στοιχείων αποτελείται από πολλές στήλες. Σύμφωνα με τις ιδιότητες στοιχείων της στήλης, η στήλη στοιχείων μπορεί γενικά να διαιρεθεί σε ακόλουθους τύπους:
1- Μια στήλη που προσδιορίζει ένα πρόσωπο, όπως ένας αριθμός ταυτότητας, μια διεύθυνση, και ένα όνομα.
2- Μια ενιαία στήλη δεν προσδιορίζει ένα άτομο, αλλά οι πολλαπλάσιες στήλες των πληροφοριών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν ενδεχομένως ένα πρόσωπο. Αυτές οι στήλες καλούνται τις στήλες ημι-προσδιορισμού, όπως ο ταχυδρομικός κώδικας, την ημερομηνία γέννησης, και γένος. Μελέτη λέμε ότι 87 τοις εκατό Αμερικανών μπορούν να προσδιοριστούν χρησιμοποιώντας μόνο τους ταχυδρομικούς κώδικες, τα γενέθλια και τις πληροφορίες γένους.
3- Στήλες που περιέχουν τη ευαίσθητη πληροφορία χρηστών όπως το ποσό, η ασθένεια και το εισόδημα συναλλαγής.
4- Άλλες στήλες που δεν περιέχουν τη ευαίσθητη πληροφορία χρηστών.
Η αποκαλούμενη αποφυγή διαρροής στοιχείων μυστικότητας αναφέρεται στους ανθρώπους που αποφεύγουν τα στοιχεία (αναλυτές στοιχείων, μηχανικοί βισμουθίου, κ.λπ.) για να προσδιορίσουν μια σειρά των στοιχείων ως πληροφορίες κάποιου.
Τα στοιχεία στη μάσκα, και η καλύπτοντας τεχνολογία βασισμένη στα στοιχεία όπως η αναγνώριση της αφαίρεσης των στηλών, μισή αναγνώριση μετατροπής στηλών, κάνουν τα στοιχεία χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους στην εγγύηση για # 2 (που μετατρέπουν) προσδιορίζοντας τη στήλη, στήλες και άλλη στήλη # ευαίσθητη πληροφορία 4 # 3 βάσει της ανάλυσης στοιχείων, σε κάποιο βαθμό, εξασφαλίζει της όχι σύμφωνα με τα στοιχεία για να προσδιορίσει το χρήστη, για να εξασφαλίσει ασφάλεια δεδομένων και να μεγιστοποιήσει την αξία της ισορροπίας στοιχείων μεταλλείας.
 
Καλύπτοντας μεσίτης πακέτων δικτύων στοιχείων
Κοινές μέθοδοι:
1. Αντικατάσταση: εάν το θηλυκό όνομα χρηστών αντικαθίσταται με το Φ, αυτή η μέθοδος είναι περισσότερος όπως τη «οθόνη καπνού», η οποία μπορεί εντελώς να διατηρήσει την ακεραιότητα πληροφοριών για το εσωτερικό προσωπικό, αλλά εύκολος να ραγίσει.
2. Αναδιοργάνωση: ο αύξων αριθμός 12345 ρυθμίζεται εκ νέου σε 54321, ο οποίος ανακατώνεται σε μια ορισμένη διαταγή. Είναι παρόμοιο για «να αντικαταστήσει», το οποίο είναι κατάλληλο να αποκαταστήσει τις πληροφορίες όταν απαιτούνται, αλλά και εύκολος να ραγίσει.
3. Κρυπτογράφηση: ο αριθμός 12345 είναι 23456. Ο βαθμός ασφάλειας εξαρτάται από ποιος αλγόριθμος κρυπτογράφησης υιοθετείται και εξαρτάται γενικά από την πραγματική κατάσταση.
4. Αποκοπή: 13811001111 που περικόπτονται σε 138, σταματώντας τις απαραίτητες πληροφορίες για να εξασφαλίσουν την ασάφεια των στοιχείων, είναι μια κοινή μέθοδος απευαισθητοποίησης, αλλά δεν είναι συχνά φιλική στην παραγωγή. (ελλείπον μήκος τομέων)
5. Μάσκα: 123456-> 1xxxx6, το οποίο συντηρεί μέρος των πληροφοριών και εξασφαλίζει το αμετάβλητο μήκος των πληροφοριών, που καθιστούν το ευκολότερο να προσδιορίσει τον κάτοχο πληροφοριών, όπως οι πληροφορίες ταυτότητας για το εισιτήριο τραίνων. (κοινές μέθοδοι)
6. Το όφσετ ημερομηνίας στρογγυλεύεται: 20130520 12:30:45-> 20130520 12:00:00. Η ακρίβεια θυσιάζεται για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αρχικών στοιχείων.
 
Ποιοι καλοί μεσίτης και δίκτυο πακέτων δικτύων τρυπούν την κάλυψη στοιχείων υποστήριξης;
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.
Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων 1
  
 
 
Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων 2
 
Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύποςΠρότυπο προϊόντωνΒασική παράμετροςΠαρατηρήσεις
ΠλαίσιαNtca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμαΎψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματικήΠρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμαΎψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιώνNt-tca-SCG10100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG2410G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
  
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικούNt-tca-SOFT-PKG πρέπει

 
Καλύπτοντας γεννήτρια πακέτων δικτύων τεχνολογίας στοιχείων και TAP από τη προστασία δεδομένων σύννεφων 3 Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->