Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια πακέτων δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

  • Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο
Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δημόσιο σύννεφο: ένα σύννεφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες προμηθευτών τρίτων Ιδιωτικό σύννεφο: χτισμένος προς χρήση από έναν ενιαίο πελάτη
Υβριδικό σύννεφο: ένας συνδυασμός δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών σύννεφων Αξιοπιστία: Δύναμη ενότητας PEM, καλό κανάλι διασκεδασμού θερμότητας
Εφαρμογές: Δημόσιο σύννεφο, ιδιωτικό σύννεφο και υβριδικό σύννεφο Κάνει SDN: δίκτυο και όλα τα συστήματα ΤΠ καλύτερα
Υψηλό φως:

βρύση δικτύων σύννεφων

,

γεννήτρια πακέτων δικτύων

,

βρύση ασφάλειας δικτύων

Καθαρή ασφάλεια και δικτύωση TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

 

Δημόσιο σύννεφο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ιδιωτικού σύννεφου ΕΝΑΝΤΙΟΝ του υβριδικού σύννεφου

Με την εξέλιξη του σύννεφου που υπολογίζει, σχεδόν κάθε επιχείρηση προγραμματίζει ή χρησιμοποιεί το σύννεφο υπολογίζοντας σήμερα, αλλά όχι κάθε επιχείρηση ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τον ίδιο τύπο σχεδίου σύννεφων. Υπάρχουν πραγματικά τρία διαφορετικά πρότυπα σύννεφων, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων σύννεφων, ιδιωτικά σύννεφα, και υβριδικά σύννεφα. Να βοηθήσει να καθορίσει ποιο πρότυπο σύννεφων είναι καταλληλότερο στις ανάγκες της επιχείρησης, είναι εδώ πώς τα τρία πρότυπα συγκρίνουν και αντιπαραβάλλουν.

 

Δημόσια σύννεφα

Τα δημόσια σύννεφα είναι συνήθως ένα σύννεφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες προμηθευτών τρίτων. Ένα δημόσιο σύννεφο είναι γενικά - διαθέσιμος μέσω του Διαδικτύου και μπορεί να είναι ελεύθερο ή ανέξοδο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ενός τέτοιου σύννεφου που μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσω το σημερινό ανοικτό δημόσιο δίκτυο. Η μεγαλύτερη σημασία του δημόσιου σύννεφου είναι ότι μπορεί να παρέχει τις ελκυστικές υπηρεσίες για να τελειώσει - χρήστες σε μια χαμηλή τιμή και να δημιουργήσει τη νέα επιχειρησιακή αξία. Σαν ενισχυτική πλατφόρμα, το δημόσιο σύννεφο μπορεί επίσης να ενσωματώσει τους προς τα πάνω φορείς παροχής υπηρεσιών (όπως οι προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες και η διαφήμιση) με το προς τα κάτω τέλος - χρήστες για να δημιουργήσει μια νέα αλυσίδα αξιών και ένα οικοσύστημα. Επιτρέπει στους πελάτες για να έχει πρόσβαση και να μοιραστεί στη βασική υποδομή υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, της αποθήκευσης, και του εύρους ζώνης.

Πλεονεκτήματα: εκτός από την παροχή των υπηρεσιών για το δίκτυο, οι πελάτες πρέπει μόνο να πληρώσουν για την ηλεκτρική ενέργεια για τους πόρους που χρησιμοποιούν. Επιπλέον, επειδή οι οργανώσεις έχουν πρόσβαση στην υποδομή υπολογισμού σύννεφων του φορέα παροχής υπηρεσιών, δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσουν για την εγκατάσταση και τη διατήρηση της οι ίδιοι.

Μειονεκτήματα: ασφάλεια σχετική. Τα δημόσια σύννεφα χαρακτηριστικά δεν καλύπτουν πολλές απαιτήσεις συμμόρφωσης ασφάλειας επειδή οι διαφορετικοί κεντρικοί υπολογιστές κατοικούν στις πολλαπλάσιες χώρες και έχουν τους διάφορους κανονισμούς ασφάλειας. Επίσης, τα προβλήματα δικτύων μπορούν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της μέγιστης σε απευθείας σύνδεση κυκλοφορίας. Ενώ το δημόσιο πρότυπο σύννεφων είναι γενικά οικονομικώς αποδοτικό με την παροχή αμοιβή-όπως-εσύ-πηγαίνετε, το κόστος τις αυξήσεις στοιχείων μεγάλων ποσών γρήγορα.

 

Ιδιωτικά σύννεφα

Τα ιδιωτικά σύννεφα χτίζονται προς χρήση από έναν ενιαίο πελάτη, παρέχοντας κατά συνέπεια τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των στοιχείων, της ασφάλειας, και της ποιότητας εξυπηρέτησης. Η επιχείρηση είναι κύρια της υποδομής και μπορεί να ελέγξει πώς οι εφαρμογές επεκτείνονται σε εκείνη την υποδομή. Τα ιδιωτικά σύννεφα μπορούν να επεκταθούν μέσα στην αντιπυρική ζώνη ενός επιχειρηματικού κέντρου δεδομένων, ή μπορούν να επεκταθούν σε μια ασφαλή θέση φιλοξενίας. Τα ιδιωτικά σύννεφα είναι ένα τεράστιο θέμα ασφαλείας, και μερικές επιχειρήσεις αρχίζουν να χτίζουν τα ιδιωτικά σύννεφά τους.

Πλεονέκτημα: παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια επειδή μια ενιαία επιχείρηση είναι η μόνη διευκρινισμένη οντότητα που μπορεί να έχει πρόσβαση σε την. Αυτό διευκολύνει επίσης τις οργανώσεις να προσαρμόσουν τους πόρους τους για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις ΤΠ.

Μειονεκτήματα: υψηλές δαπάνες εγκαταστάσεων. Επιπλέον, η επιχείρηση περιορίζεται στους πόρους υποδομής υπολογισμού σύννεφων που διευκρινίζονται στη σύμβαση. Το υψηλό επίπεδο των σύννεφων ασφάλειας ιδιωτικά μπορεί επίσης να το καταστήσει δύσκολο να έχει πρόσβαση από τις μακρινές θέσεις.

 

Υβριδικά σύννεφα

Τα υβριδικά σύννεφα είναι ένας συνδυασμός δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών σύννεφων. Λόγω των λόγων ασφάλειας και ελέγχου, δεν μπορούν όλες οι επιχειρηματικές πληροφορίες να τοποθετηθούν στο δημόσιο σύννεφο, έτσι οι περισσότερες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ήδη τον υπολογισμό σύννεφων θα χρησιμοποιήσουν το υβριδικό πρότυπο σύννεφων. Πολλοί θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν και τα δημόσια και ιδιωτικά σύννεφα, και μερικοί θα χτίσουν τα δημόσια σύννεφα επίσης. Δεδομένου ότι δημόσιοι χρήστες δαπανών σύννεφων μόνο για τους πόρους χρησιμοποιούν, τα συγκεντρωμένα σύννεφα θα γίνουν ένας πολύ φτηνός τρόπος να αντιμετωπιστούν οι ακίδες σε ζήτηση. Για μερικούς λιανοπωλητές, παραδείγματος χάριν, η λειτουργική απαίτηση θα πετάξει στα ύψη με την περίοδο διακοπών, ή μερικές επιχειρήσεις θα δοκιμάσουν ένα εποχιακό uptick. Τα υβριδικά σύννεφα παρέχουν επίσης μια καλή βάση για την ελαστική απαίτηση για άλλους λόγους, όπως η αποκατάσταση από καταστροφή. Αυτό σημαίνει ότι τα ιδιωτικά σύννεφα χρησιμοποιούν το δημόσιο σύννεφο ως πλατφόρμα για τη μεταφορά καταστροφής και το χρησιμοποιούν όταν απαιτούνται. Αυτό είναι μια πολύ οικονομικώς αποδοτική έννοια. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιηθεί το δημόσιο σύννεφο ως εναλλακτική πλατφόρμα, επιλέγοντας άλλα δημόσια σύννεφα ως πλατφόρμες μεταφοράς καταστροφής.

Πλεονεκτήματα: επιτρέπει στους χρήστες για να εκμεταλλευτεί τα δημόσια και ιδιωτικά σύννεφα. Παρέχει επίσης τη μεγάλη ευελιξία για τις εφαρμογές για να κινηθούν γύρω σε ένα νεφελώδες περιβάλλον. Επιπλέον, το υβριδικό πρότυπο σύννεφων είναι οικονομικώς αποδοτικό επειδή οι επιχειρήσεις μπορούν να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τους ακριβότερους πόρους υπολογισμού σύννεφων όπως απαιτούνται.

Μειονεκτήματα: δύσκολος να διατηρήσει και να προστατεύσει επειδή η οργάνωση είναι πιό σύνθετη. Επιπλέον, επειδή ένα υβριδικό σύννεφο είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών πλατφορμών σύννεφων, τα στοιχεία, και οι εφαρμογές, σταθεροποίηση μπορούν να είναι μια πρόκληση. Υπάρχουν επίσης σημαντικά τη ζητήματα συμβατότητας μεταξύ των υποδομών κατά ανάπτυξη των υβριδικών σύννεφων.

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο 0

Ποιος είναι ο μορφωματικός σχεδιασμένος βυσματωτός μεσίτης πακέτων δικτύων μητρών για να κάνει στο σύννεφο;
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο 1

Ενοποιημένη διαχείριση πηγής ενοτήτων διαφάνειας

Το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca είναι το πρώτο της βιομηχανίας γραφικός-βασισμένη στην στην χρήση συγκεντρωμένη οπτική διαχείριση των πόρων για να παρέχει μια WYSIWYG-βασισμένη διοικητική διεπαφή των πόρων πινάκων βασισμένη στη διεπαφή Ιστού στην κύρια κάρτα ελέγχου ολόκληρης της μηχανής. Ο χρήστης μπορεί οπτικά να δει την τρέχουσα άποψη πλαισίων, όλες τις απόψεις καρτών στα πλαίσια, και την άποψη θέσης εργασίας κάθε πίνακα στη διοικητική επιτροπή των πόρων για να παρέχει έναν απλό διοικητικό μηχανισμό για τη σύνθετη διαχείριση πινάκων.

 

Ενοποιημένη διαχείριση πολιτικής άποψης διαφάνειας κυκλοφορίας

Τα μέσα συστημάτων διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca ενοποίησαν την οπτική διαχείριση των στρατηγικών συλλογής και διανομής κυκλοφορίας για όλες τις κάρτες ολόκληρης της μηχανής, και καθορίζουν τον κύριο έλεγχο βασισμένο σε ορισμένους κύριους κανόνες εκλογής. Όλες οι πολιτικές καρτών αυλακώσεων στα πλαίσια θα ολοκληρωθούν στο κύριο σύνολο καρτών ελέγχου. Μην μεταπηδήστε με το χέρι σε άλλες κάρτες.

Ενοποιημένοι πόροι λιμένων καρτών και απόψεις διαμόρφωσης. Η ενοποιημένη διεπαφή χρησιμοποιείται για να εξετάσει τη διεπαφή υπηρεσιών κάθε πίνακα μέσω του ενοποιημένου τύπου λιμένων, του αριθμού αυλακώσεων, του αριθμού υπο--αυλακώσεων, ή του αριθμού λιμένων. Η διαμόρφωση λιμένων και οι επόμενες πολιτικές εφαρμόζονται. Η ονομασία λιμένων μπορεί να παραπεμφθεί οπτικά κατά την άποψη διοικητικής διαμόρφωσης, η οποία διευκολύνει πολύ τη διοικητική διαμόρφωση του χρήστη.

Backplane η τοπολογία κρύβει την αυτόματος-δρομολόγηση στοιχείων. Ολόκληρη η μηχανή παρέχει τη συγκεντρωμένη τεχνολογία δρομολόγησης διαγώνιος-πινάκων στοιχείων αυτόματη. Οι χρήστες πρέπει μόνο να δώσουν προσοχή στις διεπαφές υπηρεσιών των μπροστινό και πίσω μέρος επιτροπών χωρίς να δώσουν προσοχή στη backplane τοπολογία σύνδεσης. Το οπτικό διοικητικό λογισμικό θα υπολογίσει αυτόματα τη δρομολόγηση στοιχείων διαγώνιος-πινάκων βασισμένη στην πραγματική σύνδεση πινάκων για την πολιτική εφαρμογή. Ο συντονισμός διαμόρφωσης απλοποιεί πολύ τη διαμόρφωση χρηστών.

Μια ενοποιημένη άποψη διαμόρφωσης πολιτικής διαχείρισης. Η συσκευή παρέχει μια συγκεντρωμένη άποψη πολιτικής διαμόρφωσης διανομής κυκλοφορίας διοικητική. Οι χρήστες μπορούν ελαστικά να καθορίσουν τις πολιτικές αποκτήσεων και παραγωγής στοιχείων στον πίνακα. Μπορούν επίσης ελαστικά να καθορίσουν την εξισορρόπηση φορτίων διαγώνιος-πινάκων, τη συλλογή δεδομένων διαγώνιος-πινάκων, και ξεφορτώνουν τις πολιτικές παραγωγής.

Κατάλληλη διαχείριση συντήρησης έκδοσης λογισμικού καρτών. Όλοι οι πίνακες χρησιμοποιούν την ίδια έκδοση λογισμικού, και μπορούν να αναβαθμιστούν με τους διάφορους τρόπους (βασισμένους σε WEB/TFTP/FTP, κ.λπ.) να απλοποιηθεί η συντήρηση χρηστών και να αναβαθμιστούν οι διαδικασίες.


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Πλαίσια Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική Πρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προδιαγραφή μηχανών

Στοιχεία Προδιαγραφές
Μέγεθος πλαισίων Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Πλαίσια και δύναμη προσαρμοστών Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Δύναμη:
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Απαίτηση περιβάλλοντος Θερμοκρασία εργασίας: 0℃~50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 20℃~80℃
Υγρασία εργασίας: 5%~95%, μη-συμπύκνωση
Τυποποιημένη πιστοποίηση Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, που σχεδιάζεται για το CE, FCC, επίπεδο 3 ΡΑΜΦΏΝ
 
Λέξεις κλειδιά:
 
 
η ιδιωτική βρύση σύννεφων, δημόσια βρύση σύννεφων, ασφάλεια βρυσών δικτύων, τρυπά το δημόσιο σύννεφο, βρύση διχτυού ασφάλειας, γεννήτρια πακέτων σύννεφων,
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->