Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια πακέτων δικτύων

Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό

Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό

  • Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό
Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
SDN: Καθορισμένο λογισμικό δίκτυο Εργαλεία διαφάνειας: τα στοιχεία για το φορτίο ισορροπούν, χρονικό γραμματόσημο, deduplication, τεμαχισμός, γδύσιμο, κ.λπ
SDDC: Καθορισμένο λογισμικό κέντρο δεδομένων Επιγραφές VXLAN: Υποστήριξη που γδύνει τις επιγραφές VXLAN μακριά
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, της κυβέρνησης, κ.λπ. SDN κάνει: δίκτυο και όλα τα συστήματα ΤΠ καλύτερα
Υψηλό φως:

ethernet γεννήτρια πακέτων

,

διευθυντής δικτύων κέντρων δεδομένων

Εφαρμογή βρυσών γεννητριών πακέτων δικτύων στο καθορισμένο λογισμικό κέντρο δεδομένων SDDC

 

SDDC (το λογισμικό καθόρισε το κέντρο δεδομένων) είναι μια τεχνολογία που virtualizes και λογισμικά όλοι οι φυσικοί και πόροι υλικού του κέντρου δεδομένων.

SDDC στηρίζεται στις τεχνολογίες υπολογισμού εικονικοποίησης και σύννεφων. Ο στόχος SDDC είναι virtualize όλοι οι φυσικοί πόροι στο κέντρο δεδομένων. Μέσω των τεχνολογιών εικονικοποίησης, χτίζει μια λίμνη των πόρων που αποτελείται από τους εικονικούς πόρους, που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη εικονικοποίηση κεντρικών υπολογιστών, αλλά και τη εικονικοποίηση αποθήκευσης και τη εικονικοποίηση δικτύων. Μπορεί όχι μόνο να απλοποιήσει τη δυσκολία της αλλαγής κεντρικών υπολογιστών, της αλλαγής αποθήκευσης και της διαμόρφωσης δικτύων, αλλά και να κάνει τη διαχείριση και η διαμόρφωση του κεντρικού υπολογιστή, της αποθήκευσης και του δικτύου έχει την επανάληψη και την ικανότητα υποστήριξης.

SDDC επιτρέπει στους πόρους υλικού για να διαμορφωθεί και να σχεδιαστεί μέσω του λογισμικού, της αυξανόμενων ευελιξίας και της ευκινησίας, με το σημαντικό πλεονέκτημα σημαντικά τις δαπάνες κέντρων δεδομένων. Η διαχείριση γίνεται ευκολότερη από τη συγκεντρωμένη διαχείριση λογισμικού που παρέχεται από SDDC. Συγχρόνως, SDDC επιτρέπει στο λογισμικό για να διαχειριστεί το δίκτυο και να κάνει το μέρος δικτύων του κέντρου δεδομένων. Το ιδιόκτητο δίκτυο μπορεί πολύ να βελτιώσει την αποδοτικότητα του υλικού, έτσι η σημασία του λογισμικού δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Καθορισμένο το λογισμικό κέντρο δεδομένων θα γίνει μια νέες κατεύθυνση και μια τάση της εξέλιξης κέντρων δεδομένων.

 

SDN: Το λογισμικό καθόρισε το δίκτυο, το οποίο είναι μια επαναστατική αλλαγή που λύνει μερικών από τα αναπόφευκτα προβλήματα στα παραδοσιακά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ευελιξίας, την αργή απάντηση στις αλλαγές απαίτησης, την ανικανότητα virtualize το δίκτυο, και τις υψηλές δαπάνες. Στο πλαίσιο της τρέχουσας δικτυακής αρχιτεκτονικής, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να παρέχουν τις νέες υπηρεσίες γρήγορα επειδή πρέπει να περιμένουν τους προμηθευτές εξοπλισμού και τις οργανώσεις τυποποίησης να συμφωνήσουν με και να ενσωματώσουν τις νέες λειτουργίες σε ένα ιδιόκτητο λειτουργικό περιβάλλον. Αυτό είναι προφανώς μια μακροχρόνια αναμονή, και ίσως ώσπου να έχει πραγματικά το υπάρχον δίκτυο αυτήν την νέα ικανότητα, η αγορά θα έχει αλλάξει πολύ.

Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό 0

 

SDN ωφελείται ως εξής:

No.1 - SDN παρέχει περισσότερη ευελιξία για τη χρήση δικτύων, έλεγχος και πώς να παραγάγει το εισόδημα.

No.2 - SDN επιταχύνει την εισαγωγή των νέων υπηρεσιών. Οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου μπορούν να επεκτείνουν τα σχετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μέσω του ελεγχόμενου λογισμικού, παρά την αναμονή έναν προμηθευτή συσκευών να προσθέσει μια λύση στον ιδιόκτητο εξοπλισμό του.

No.3 - SDN μειώνει το ποσοστό δαπανών και λάθους λειτουργίας του δικτύου, επειδή πραγματοποιεί την αυτόματη διάγνωση ελαττωμάτων επέκτασης και λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου και μειώνει τη χειρωνακτική επέμβαση του δικτύου.

No.4 - SDN βοηθά να πραγματοποιήσει τη εικονικοποίηση του δικτύου, πραγματοποιώντας κατά συνέπεια την ολοκλήρωση του υπολογισμού και αποθήκευσης των πόρων του δικτύου, και τελικά διευκόλυνσης του ελέγχου και της διαχείρισης του ολόκληρου δικτύου για να πραγματοποιηθεί μέσω του συνδυασμού μερικών απλών εργαλείων λογισμικού.

No.5 - SDN καθιστά το δίκτυο και όλα τα συστήματα ΤΠ προσανατολισμένα καλύτερα στους επιχειρησιακούς στόχους.

 

Τι είναι οι βρύσες μεσίτες και δίκτυα πακέτων δικτύων για να κάνει;
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.

Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό 1

  
Εφαρμογές μεσιτών πακέτων δικτύων SDN:

Μετά από να ταξινομήσουν τις κύριες συμμετέχουσες οντότητες του δικτύου, τα σενάρια εφαρμογής SDN εστιάζουν βασικά στους χειριστές τηλεπικοινωνιών, τους πελάτες κυβέρνησης και επιχείρησης, τους φορείς παροχής υπηρεσιών κέντρων δεδομένων και τις επιχειρήσεις Διαδικτύου. Τα σενάρια εφαρμογής SDN στρέφονται κυρίως σε: δίκτυο κέντρων δεδομένων, διασύνδεση μεταξύ των κέντρων δεδομένων, κυβέρνηση-επιχειρηματικό δίκτυο, δίκτυο χειριστών τηλεπικοινωνιών, και επιχειρησιακή επέκταση των επιχειρήσεων Διαδικτύου.

 

Σενάριο 1: εφαρμογή SDN στο δίκτυο κέντρων δεδομένων

Σενάριο 2: εφαρμογή SDN στη διασύνδεση κέντρων δεδομένων

Σενάριο 3: εφαρμογή SDN στο κυβέρνηση-επιχειρηματικό δίκτυο

Σενάριο 4: εφαρμογή SDN στο δίκτυο χειριστών τηλεπικοινωνιών

Σενάριο 5: εφαρμογή SDN στην επέκταση υπηρεσιών των επιχειρήσεων Διαδικτύου

 

Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό 2


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Πλαίσια Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική Πρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 


 Εικονική βρύση δικτύων δεδομένων πακέτων κέντρων δεδομένων SDDC καθορισμένη λογισμικό 3Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->