Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια πακέτων δικτύων

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

  • Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής
Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Φιλτράρισμα VxLAN: Layer2 - στρώμα 4 Επιγραφή πρωτοκόλλου UDP: UDP, IP και κεφάλι της MAC
Δίκτυα VxLAN: Masseage VTEP μέσω πολλαπλής διανομής Γδύσιμο επιγραφών πακέτων: Επιγραφές VxLAN, VLAN, και MPLS
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, της κυβέρνησης, της χρηματοδότη Σχετικές λύσεις: Η διαφάνεια δικτύων, όργανο ελέγχου δικτύων, ασφάλεια δικτύων, δίκτυο Analytics, κέντρο δεδομένων, δ
Υψηλό φως:

ethernet γεννήτρια πακέτων

,

πολλαπλής διανομής γεννήτρια κυκλοφορίας

Επιγραφή μεσιτών VXLAN πακέτων δικτύων που γδύνει τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

 

Το ελλοχεύον δίκτυο vxlan είναι τρεις-στρώμα, και η διεύθυνση ραδιοφωνικής μετάδοσης δεν μπορεί να διασχίσει το δίκτυο τρεις-στρώματος, έτσι όλα τα μηνύματα vtep που στέλνονται στο vxlan δίκτυο μπορούν μόνο να είναι πολλαπλής διανομής.

Η διαδικασία διευθύνσεων του αντίθετου μηχανήματος εικονικής πραγματικότητας MAC είναι η ακόλουθη:

Το μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας Α στο κατώτατο σημείο που αφήνεται πρέπει να στείλει τα μηνύματα στο μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας Β στο κατώτατο δικαίωμα μέσω του vxlan δικτύου

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής 0

 

1- Το Α στέλνει ARP το αίτημα (IP του αιτήματος Β) στον τρόπο ραδιοφωνικής μετάδοσης, και η πηγή MAC είναι Mac-α.

2- VTEP1 τοποθετεί ARP το αίτημα σε κάψα ως vxlan μήνυμα, το οποίο είναι πολλαπλής διανομής στην πολλαπλής διανομής ομάδα το 239.1.1.1. Η πηγή MAC είναι η διεύθυνση Mac-1 της MAC VTEP1, ο προορισμός MAC είναι η πολλαπλής διανομής διεύθυνση 00:01:5E της MAC: το 01:01:01, η πηγή IP είναι η διεύθυνση IP-1 IP VTEP1, και ο προορισμός IP είναι η πολλαπλής διανομής διεύθυνση το 239.1.1.1.

3 - αφότου λαμβάνει VTEP2 (VTEP3) το vxlan μήνυμα, η εξωτερική vxlan επιγραφή είναι γδυμένη μακριά, και το ARP ραδιοφωνικής μετάδοσης αίτημα στέλνεται στο δεύτερο δίκτυο στρώματος, και το τριπλάσιο του Mac-α | VNI | IP-1 μαθαίνεται.

4 - μετά από να λάβει το ARP αίτημα, το Β θα στείλει τη ARP απάντηση μέσω του unicast, με τη διεύθυνση Mac-β της MAC ως πηγή MAC του Β, και θα μάθει το ARP πίνακα IP-α | Mac-α.

5 - όταν λαμβάνει VTEP2 τη ARP απάντηση από το Β, συν τη vxlan επιγραφή, VTEP2 ξέρει ήδη τις πληροφορίες του μηχανήματος εικονικής πραγματικότητας Α και VTEP1, και στέλνει το vxlan μήνυμα από το unicast. Ο προορισμός IP είναι διεύθυνση IP-α VTEP1 IP, η πηγή IP είναι η διεύθυνση IP-β IP της, και VNI μαθαίνει VNI 10.

6- VTEP1 λαμβάνει το vxlan μήνυμα unicast που στέλνεται από VTEP2 και μαθαίνει το Mac-β | VNI | IP-2 πληροφορίες τρίδυμων του μηχανήματος εικονικής πραγματικότητας Β και VTEP2.

7- VTEP1 οι λουρίδες η vlxan επιγραφή του vxlan μηνύματος και στέλνουν τη ARP απάντηση στο α. όταν παίρνει το μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας Α τη ARP απάντηση, ξέρει τη διεύθυνση της MAC του μηχανήματος εικονικής πραγματικότητας Β. προορισμού.

 

Το διανεμημένο Control Center

Στο σενάριο μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας και εμπορευματοκιβωτίων, όταν δεν αρχίσει ακόμα το μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας ή το εμπορευματοκιβώτιο την επικοινωνία δικτύων, μπορούμε να ξέρουμε τη IP της και η MAC, το διανεμημένο κέντρο ελέγχου κρατά αυτές τις πληροφορίες. Επιπλέον, το κέντρο ελέγχου παρακολουθεί αυτά που vteps είναι σε κάθε vxlan δίκτυο και τι οι διευθύνσεις εκείνων των vteps είναι. Με αυτές τις πληροφορίες, vtep μπορεί άμεσα να ρωτήσει και να προσθέσει τις επιγραφές κατά το αποστολή ενός μηνύματος, χωρίς multicasting στο δίκτυο.

Γενικά, θα υπάρξει ένας πράκτορας στον κόμβο κάθε vtep, το οποίο θα επικοινωνήσει με το κέντρο ελέγχου για να λάβει τις πληροφορίες που απαιτούνται από το vtep και να πει vtep με κάποιο τρόπο. Η συγκεκριμένη πρακτική εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η εφαρμογή μπορεί να ενημερώσει τις διαφορετικές πληροφορίες στο vtep, όπως τα ehrs του (επικεφαλής αντένσταση τελών) μόλις αντικατήστησε την πολλαπλής διανομής ομάδα στην πολλαπλάσια ενιαία ραδιοφωνική μετάδοση, δηλαδή η πολλαπλής διανομής ομάδα όλες λέει vtep vtep τη διεύθυνση IP, μη αποστολή πολλαπλής διανομής τέτοιες ερωτήσεις, αλλά για κάθε vtep η ομάδα στέλνει μια ενιαία ραδιοφωνική μετάδοση wen Μερικές εφαρμογές λένε απλά τις πληροφορίες διευθύνσεων της MAC του μηχανήματος εικονικής πραγματικότητας προορισμού vtep Μερικές εφαρμογές λένε στη διεύθυνση της MAC την αντίστοιχη vtep διεύθυνση IP.

_επίσης, αυτός κάνω ένας διαφορά όταν εσύ λέω vtep.

Υπάρχουν δύο τρόποι:

Ώθηση: _αυτός είμαι κοινός να λέω vtep μόλις εσύ ξέρω ο τρίδυμο πληροφορία ο μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας (ακόμα κι αν ένας vtep μπορώ όχι χρησιμοποιώ αυτός πληροφορία, επειδή ο μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας αυτός διαχειρίζομαι θα όχι επικοινωνώ με αυτός διεύθυνση), συνήθως αυτή τη στιγμή ο πρώτος επικοινωνία έχω όχι εμφανίζομαι

Ερώτηση: ένας άλλος τρόπος είναι να ενημερωθεί ο πράκτορας με έναν ορισμένο τρόπο πότε το vtep χρειάζεται τις πληροφορίες στην πρώτη επικοινωνία, και έπειτα ο πράκτορας λέει τις πληροφορίες vtep αυτή τη στιγμή.

 

Η μεταφορά δεδομένων

Αφότου απαντιέται το ARP αίτημα, το Α ξέρει τη διεύθυνση της MAC του β και στέλνει τα στοιχεία σε B.VTEP1 λαμβάνει το πακέτο του Α, και τους ελέγχους εάν χρήση Α και Β που το ίδιο VNI με τη MAC εξετάζει (ειδάλλως η πύλη VXLAN απαιτείται). VTEP1 ήδη ξέρει τις πληροφορίες του Β και VTEP2, πραγματοποιεί άμεσα την ενθυλάκωση πακέτων VXLAN, και την παραδίδει έπειτα στην ανώτερη συνδεδεμένη συσκευή για τη μετάδοση (μήνυμα UDP).

Η ενδιάμεση διαδικασία μετάδοσης είναι η συνηθισμένη διαδικασία μετάδοσης πακέτων IP.

Ο στόχος VTEP ελέγχει το VNI μετά από να λάβει το vxlan μήνυμα. _εάν αυτός είμαι συνεπής με ο VNI Β, αυτός θα ανοίγω ο πακέτο ο vxlan επιγραφή και στέλνω ΑΥΤΌΣ Β για επεξεργασία. _για Α και Β, αυτός είμαι όπως επικοινωνώ μέσα Α τοπικός περιοχήδίκτυο.

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής 1

 

 

Συστήστε το μεσίτη πακέτων δικτύων για το γδύσιμο επιγραφών VXLAN στο αρχικό πακέτο και τα μεταδεδομένα

 

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής 2

 

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής 3Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->