Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

  • Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων
Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
De-διπλασιασμός: εξάλειψη των περιττών αντιγράφων και της διπλής αποθήκευσης πακέτων Αξία: αποκτήστε καλύτερα αναλυτικά στοιχεία, εξοικονομήστε χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, ελαττώστε το
Βελτιστοποιήστε: κάνει το σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά Κεφαλίδες VXLAN: Υποστηρίξτε την απογύμνωση των κεφαλίδων VXLAN
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, της κυβέρνησης, κ.λπ. Κάνει SDN: δίκτυο και όλα τα συστήματα ΤΠ καλύτερα
Υψηλό φως:

εικονική βρύση δικτύων

,

εικονική βρύση δικτύων deduplication δικτύων

Ο TAP γεννητριών Deduplication πακέτων δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

 

Ο de-διπλασιασμός στοιχείων είναι μια δημοφιλής και δημοφιλής τεχνολογία αποθήκευσης που βελτιστοποιεί τη μεγάλη χωρητικότητα. Αποβάλλει τα περιττά στοιχεία με την αφαίρεση των διπλών στοιχείων από το σύνολο δεδομένων, αφήνοντας μόνο ένα αντίγραφο. Όπως φαίνεται στον αριθμό κατωτέρω. Αυτή η τεχνολογία μπορεί πολύ να μειώσει την ανάγκη για το φυσικό διάστημα αποθήκευσης να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση για την αποθήκευση στοιχείων. Η τεχνολογία Dedupe μπορεί να φέρει πολλά πρακτικά οφέλη, κυρίως συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων πτυχών:

(1) καλύψτε τις απαιτήσεις ROI (απόδοση της επένδυσης) /TCO (συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας)

(2) η ταχεία ανάπτυξη των στοιχείων μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά

(3) αυξήστε το αποτελεσματικό διάστημα αποθήκευσης και βελτιώστε την αποδοτικότητα αποθήκευσης

(4) εκτός από το συνολικό κόστος αποθήκευσης και το διοικητικό κόστος

(5) εκτός από το εύρος ζώνης δικτύων της μετάδοσης στοιχείων

(6) εκτός από τη λειτουργία και τα κόστη συντήρησης όπως το διάστημα, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και η ψύξη.

 

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων 0

Η τεχνολογία Dedupe χρησιμοποιείται ευρέως στα συστήματα στηρίγματος και αρχειοθέτησης στοιχείων, επειδή υπάρχουν πολλά διπλά στοιχεία μετά από τα πολλαπλάσια στηρίγματα του στοιχείου, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για αυτήν την τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, dedupe η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σε απευθείας σύνδεση στοιχείων, των στοιχείων κοντινός-γραμμών, και των σε μη απευθείας σύνδεση συστημάτων αποθήκευσης στοιχείων. Μπορεί να εφαρμοστεί στα συστήματα αρχείων, διευθυντές όγκου, NAS, και χωρίς. Το Dedupe μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη αποκατάσταση από καταστροφή στοιχείων, τη μετάδοση στοιχείων και το συγχρονισμό, δεδομένου ότι μια τεχνολογία συμπίεσης στοιχείων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία στοιχείων. Η τεχνολογία Dedupe μπορεί να βοηθήσει πολλές εφαρμογές να μειώσουν την αποθήκευση στοιχείων, εκτός από το εύρος ζώνης δικτύων, βελτιώνει την αποδοτικότητα αποθήκευσης, μειώνει το εφεδρικό παράθυρο, και κερδίζει δαπάνες.

Το Dedupe έχει δύο κύριες διαστάσεις: αναλογίες και απόδοση deduplocation. Η απόδοση Dedupe εξαρτάται από τη συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμογής, ενώ το ποσοστό Dedupe καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά τα ίδια των στοιχείων και των σχεδίων εφαρμογής, όπως φαίνεται στον πίνακα κατωτέρω. Οι προμηθευτές αποθήκευσης εκθέτουν αυτήν την περίοδο τα ποσοστά deduplication που κυμαίνονται στις 20:1 στις 500:1.

 

Υψηλό ποσοστό deduplication Χαμηλό ποσοστό deduplication
Στοιχεία που δημιουργούνται από το χρήστη Στοιχεία από το φυσικό κόσμο
Χαμηλό ποσοστό στοιχείων αλλαγής Υψηλό ποσοστό στοιχείων της αλλαγής
Στοιχεία αναφοράς, ανενεργά στοιχεία Ενεργά στοιχεία
Χαμηλή εφαρμογή ποσοστού αλλαγής στοιχείων Υψηλή εφαρμογή ποσοστού αλλαγής στοιχείων
Πλήρες στήριγμα στοιχείων Επαυξητικό στήριγμα στοιχείων
Μακροπρόθεσμη αποθήκευση στοιχείων Βραχυπρόθεσμη αποθήκευση στοιχείων
Ευρύ φάσμα των εφαρμογών στοιχείων Μικρή σειρά των εφαρμογών στοιχείων
Συνεχής επιχειρησιακή επεξεργασία στοιχείων Γενική επιχειρησιακή επεξεργασία στοιχείων
Μικρά στοιχεία - κατάτμηση Μεγάλα στοιχεία - κατάτμηση
Επιμήκη στοιχεία - κατάτμηση Καθορισμένου μήκους στοιχεία - κατάτμηση
Περιεχόμενο στοιχείων αντιληπτό Ικανοποιημένος άγνωστος στοιχείων
Deduplication χρονικών στοιχείων Χωρικό deduplication στοιχείων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημεία εφαρμογής Dedupe

Οι διάφοροι τον παράγοντες πρέπει να εξεταστούν κατά ανάπτυξη ή την εφαρμογή της τεχνολογίας Dedupe, δεδομένου ότι αυτοί οι παράγοντες έχουν επιπτώσεις άμεσα στην απόδοση και την αποτελεσματικότητά του.

(1) τι: Ποια στοιχεία είναι de-ζυγισμένα;

(2) όταν: Πότε το βάρος θα αποβληθεί;

(3) όπου: Πού είναι το βάρος αποβολή;

(4) πώς: Πώς να μειώσει το βάρος;

 

Βασική τεχνολογία Dedupe

Η διαδικασία Deduplication του συστήματος αποθήκευσης είναι γενικά αυτό: καταρχάς το αρχείο στοιχείων διαιρείται σε σύνολο στοιχείων, για κάθε φραγμό των στοιχείων για να υπολογίσει το δακτυλικό αποτύπωμα, και έπειτα βασισμένος Hash δακτυλικών αποτυπωμάτων στις λέξεις κλειδιά αναζήτησης, το ταίριασμα δείχνει τα στοιχεία για τους διπλούς φραγμούς στοιχείων, αποθηκεύει μόνο τον αριθμό δεικτών φραγμών στοιχείων, διαφορετικά σημαίνει ότι ο φραγμός στοιχείων είναι το μόνο κομμάτι ενός νέου, αποθήκευση του φραγμού στοιχείων και δημιουργεί τις σχετικές πληροφορίες meta. Κατά συνέπεια, ένα φυσικό αρχείο στο σύστημα αποθήκευσης αντιστοιχεί σε μια λογική αντιπροσώπευση ενός συνόλου μεταδεδομένων FP. Κατά την ανάγνωση του αρχείου, διαβάστε αρχικά το λογικό αρχείο, κατόπιν σύμφωνα με την ακολουθία FP, παίρνει έξω τον αντίστοιχο φραγμό στοιχείων από το σύστημα αποθήκευσης, αποκαταστήστε το αντίγραφο του φυσικού αρχείου. Μπορεί να δει από την ανωτέρω διαδικασία ότι οι βασικές τεχνολογίες Dedupe περιλαμβάνουν κυρίως την κατάτμηση φραγμών στοιχείων αρχείων, τον υπολογισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων φραγμών στοιχείων και την ανάκτηση φραγμών στοιχείων.

(1) κατάτμηση φραγμών στοιχείων αρχείων

(2) υπολογισμός δακτυλικών αποτυπωμάτων φραγμών στοιχείων

(3) ανάκτηση φραγμών στοιχείων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων 1

 

Τι είναι οι βρύσες μεσίτες και δίκτυα πακέτων δικτύων για να κάνει;
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.

 

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων 2

  
Εφαρμογές μεσιτών πακέτων δικτύων SDN:

Μετά από να ταξινομήσουν τις κύριες συμμετέχουσες οντότητες του δικτύου, τα σενάρια εφαρμογής SDN εστιάζουν βασικά στους χειριστές τηλεπικοινωνιών, τους πελάτες κυβέρνησης και επιχείρησης, τους φορείς παροχής υπηρεσιών κέντρων δεδομένων και τις επιχειρήσεις Διαδικτύου. Τα σενάρια εφαρμογής SDN στρέφονται κυρίως σε: δίκτυο κέντρων δεδομένων, διασύνδεση μεταξύ των κέντρων δεδομένων, κυβέρνηση-επιχειρηματικό δίκτυο, δίκτυο χειριστών τηλεπικοινωνιών, και επιχειρησιακή επέκταση των επιχειρήσεων Διαδικτύου.

 

Σενάριο 1: εφαρμογή SDN στο δίκτυο κέντρων δεδομένων

Σενάριο 2: εφαρμογή SDN στη διασύνδεση κέντρων δεδομένων

Σενάριο 3: εφαρμογή SDN στο κυβέρνηση-επιχειρηματικό δίκτυο

Σενάριο 4: εφαρμογή SDN στο δίκτυο χειριστών τηλεπικοινωνιών

Σενάριο 5: εφαρμογή SDN στην επέκταση υπηρεσιών των επιχειρήσεων Διαδικτύου

 

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων 3


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

 

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Πλαίσια Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική Πρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων 4Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->