Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜεσίτης πακέτων δικτύων

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων

  • Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων
Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-vpp-4860G
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αξία NPB: σύλληψη, συνάθροιση, φιλτράρισμα, και παράδοση των στοιχείων Κόμβοι δικτύων: Φυσικοί εικονικός και σύννεφο
Αποκρυπτογράφηση SSL: Αποστολή των ιδιωτικών πληροφοριών κρυπτογράφησης νοημοσύνη απειλής: πλαίσιο-ενήμερα διαφάνεια και ίχνη
Εφαρμογή: Παραδώστε το σωστό πακέτο για να διορθώσετε τα εργαλεία Επέκταση: στο λιμένα ΕΚΤΑΣΗΣ στο δίκτυο πρόσβασης τα στοιχεία ανιχνεύουν μια απειλή
Υψηλό φως:

φυσικός μεσίτης πακέτων δικτύων

Μεσίτης πακέτων δικτύων για να ελέγξει κόμβους φυσικών τους εικονικούς και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων

 

Τι μεσίτης πακέτων δικτύων (NPB) κάνει;

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων είναι μια συσκευή που συλλαμβάνει, ξαναδιπλώνει και Aggreate τον ευθύγραμμο ή από την κυκλοφορία στοιχείων δικτύων ζωνών χωρίς απώλεια πακέτων ως «μεσίτη πακέτων»,

κατορθώστε και παραδώστε το σωστό πακέτο για να διορθώσετε τα εργαλεία όπως το σύστημα IDS, AMP, NPM, ελέγχου και ανάλυσης ως «μεταφορέα πακέτων».

- Περιττό deduplication πακέτων

- Αποκρυπτογράφηση SSL

- Το γδύσιμο επιγραφών

- Νοημοσύνη εφαρμογής και απειλής

- Εφαρμογή του ελέγχου

- Τα οφέλη NPB

 

Γιατί χρειάζομαι έναν μεσίτη πακέτων δικτύων;

- Λάβετε τα περιεκτικότερα και ακριβή στοιχεία για την καλύτερη λήψη αποφάσεων

- Σφιχτότερη ασφάλεια

- Λύστε τα προβλήματα γρηγορότερα

- Βελτιώστε την πρωτοβουλία

- Καλύτερη απόδοση της επένδυσης

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων 0

 

Η εξασφάλιση της ασφάλειας δικτύων και της αύξησης χρηστών ενός μεταβαλλόμενου με γρήγορους ρηθμούς περιβάλλοντος ΤΠ απαιτεί ένα σύνθετο σύνολο εργαλείων που εκτελούν τη σε πραγματικό χρόνο ανάλυση. Η υποδομή ελέγχου σας μπορεί να έχει τον έλεγχο της απόδοσης δικτύων και εφαρμογής (NPM/APM), τους εμπόρους ξυλείας στοιχείων, και τις παραδοσιακές συσκευές ανάλυσης δικτύων, ενώ το σύστημα άμυνας σας χρησιμοποιεί τις αντιπυρικές ζώνες, τα συστήματα προστασίας παρείσφρυσης (ΔΙΕΘΝΈΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΌ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ), την πρόληψη διαρροής στοιχείων (DLP), αντι -αντι-malware, και άλλες λύσεις.

Ανεξάρτητα από το πόσο τα εξειδικευμένα εργαλεία ασφάλειας και ελέγχου είναι, όλοι έχουν δύο πράγματα από κοινού:

Πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει στο δίκτυο

Τα αποτελέσματα ανάλυσης είναι βασισμένα μόνο στα στοιχεία λαμβανόμενα

Μια έρευνα του 2016 από το ίδρυμα διοίκησης επιχειρήσεων (EMA) διαπίστωσε ότι σχεδόν 30 τοις εκατό των εναγομένων δεν εμπιστεύθηκαν τα εργαλεία τους για να λάβουν όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν. Αυτά τα μέσα υπάρχουν τυφλά σημεία στο δίκτυο για τον έλεγχο, με συνέπεια τη ματαιότητα, των υψηλών δαπανών και ενός υψηλότερου κινδύνου χάραξης.

Η διαφάνεια απαιτεί την αποφυγή της σπάταλων επένδυσης και του δικτύου ελεγκτικός τα τυφλά σημεία, τα οποία απαιτούν τη συλλογή των σχετικών στοιχείων όσον αφορά όλη τη δυναμική του δικτύου. Οι λιμένες καθρεφτών της συσκευής θραυστών/φασματομέτρων και δικτύων είναι επίσης γνωστοί ως λιμένες ΕΚΤΑΣΗΣ και γίνονται σημεία πρόσβασης για τη σύλληψη της κυκλοφορίας για την ανάλυση.

Αυτό είναι μια σχετικά «απλή λειτουργία,» και η πραγματική πρόκληση είναι πώς να μεταφέρει αποτελεσματικά τα στοιχεία από το δίκτυο σε κάθε εργαλείο που τα χρειάζεται. Εάν έχετε μόνο μερικά τμήματα δικτύων και σχετικά λίγα εργαλεία ανάλυσης, τα δύο μπορούν να συνδεθούν άμεσα. Εντούτοις, λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα με την οποία το δίκτυο επεκτείνεται, ακόμα κι αν είναι λογικά εφικτό, αυτή η ένα προς ένα σύνδεση είναι πιθανό να δημιουργήσει έναν αδέξιο διοικητικό εφιάλτη.

Η έκθεση της EMA λέει ότι 35 τοις εκατό των οργανώσεων θεωρούν ότι μια έλλειψη των λιμένων και των θραυστών ΕΚΤΑΣΗΣ είναι ο κύριος λόγος ότι δεν μπορούν να ελέγξουν πλήρως τα τμήματα δικτύων τους. Οι λιμένες στα εργαλεία analytics υψηλών σημείων όπως οι αντιπυρικές ζώνες μπορούν επίσης να είναι πιό λιγοστοί, έτσι είναι σημαντικό να αποφευχθεί η υποβάθμιση απόδοσης από την υπερφόρτωση της συσκευής σας.

 

Συνολική λύση διαφάνειας δικτύων NetTAP® για την επίσκεψη μεσιτών πακέτων δικτύων εδώ!

 

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων 1

 

Τι μπορεί NPB να κάνει;

Θεωρητικά, αθροίζοντας, φιλτράροντας, και παραδίδοντας τους ήχους στοιχείων απλούς. Αλλά στην πραγματικότητα, έξυπνο NPB μπορεί να εκτελέσει τις πολύ σύνθετες λειτουργίες που παράγουν τα εκθετικά αυξανόμενα οφέλη αποδοτικότητας και ασφάλειας.

Η εξισορρόπηση φορτίων είναι μια από τις λειτουργίες. Παραδείγματος χάριν, εάν αναβαθμίζετε το δίκτυο κέντρων δεδομένων σας από 1Gbps σε 10Gbps, 40Gbps, ή υψηλότερος, NPB μπορεί να επιβραδύνει για να διανείμει την κυκλοφορία υψηλής ταχύτητας σε ένα υπάρχον σύνολο εργαλείων 1G ή αργόστροφων ανάλυσης και ελέγχου 2G. Αυτό όχι μόνο επεκτείνει την αξία της τρέχουσας επένδυσης ελέγχου σας, αλλά και αποφεύγει τις ακριβές βελτιώσεις όταν μεταναστεύει η ΤΠ.

Άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που NPB εκτελεί περιλαμβάνουν:

Περιττό deduplication πακέτων

Τον η υποστήριξη εργαλείων ανάλυσης και ασφάλειας που λαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό διπλών πακέτων που διαβιβάζονται από πολλαπλάσιο distributors.NPB αποβάλλει το διπλασιασμό για να αποτρέψει το εργαλείο από τη σπατάλη της δύναμης επεξεργασίας κατά επεξεργασία των περιττών στοιχείων.

Αποκρυπτογράφηση SSL

Εξασφαλίστε η κρυπτογράφηση στρώματος ότι υποδοχών (SSL) είναι μια τυποποιημένη τεχνική για ασφαλώς τις ιδιωτικές πληροφορίες. Εντούτοις, οι χάκερ μπορούν επίσης να κρύψουν τις κακόβουλες απειλές δικτύων στα κρυπτογραφημένα πακέτα.

Ο έλεγχος αυτού του στοιχείου πρέπει να αποκρυπτογραφηθεί, αλλά να τεμαχίσει τον κώδικα απαιτεί την πολύτιμη δύναμη επεξεργασίας. Οι κορυφαίοι πράκτορες πακέτων δικτύων μπορούν να ξεφορτώσουν την αποκρυπτογράφηση από τα εργαλεία ασφάλειας για να εξασφαλίσουν γενική διαφάνεια μειώνοντας το φορτίο στους υψηλού κόστους πόρους.

Κάλυψη στοιχείων

Η αποκρυπτογράφηση SSL επιτρέπει σε καθεμίας με την πρόσβαση στα εργαλεία ασφάλειας και ελέγχου για να δει τα στοιχεία. NPB μπορεί να εμποδίσει την πιστωτικούς κάρτα ή τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, τις προστατευμένες πληροφορίες υγείας (PHI), ή άλλες ευαίσθητες προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες (σ. ΙΙ) πρίν διαβιβάζει τις πληροφορίες, έτσι δεν αποκαλύπτεται στο εργαλείο ή τους διοικητές του.

Το γδύσιμο επιγραφών

NPB μπορεί να αφαιρέσει τις επιγραφές όπως τα vlans, vxlans, και l3vpns, έτσι εργαλεία που δεν μπορούν να χειριστούν αυτά τα πρωτόκολλα μπορεί ακόμα να λάβει και να επεξεργαστεί τα στοιχεία πακέτων. Οι πλαίσιο-ενήμερες βοήθειες διαφάνειας προσδιορίζουν τις κακόβουλες εφαρμογές που τρέχουν στο δίκτυο και τα ίχνη που αφήνεται από τους επιτιθεμένους όπως λειτουργούν στα συστήματα και τα δίκτυα.

Νοημοσύνη εφαρμογής και απειλής

Η έγκαιρη ανίχνευση των ευπαθειών μπορεί να μειώσει την απώλεια ευαίσθητης πληροφορίας και ενδεχόμενων δαπανών ευπάθειας. Η πλαίσιο-ενήμερη διαφάνεια που παρέχεται από NPB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκθέσει τις μετρικές παρείσφρυσης (ΔΟΕ), να προσδιορίσει τη γεωγραφική θέση των διανυσμάτων επίθεσης, και καταπολεμά τις κρυπτογραφικές απειλές.

Η νοημοσύνη εφαρμογής επεκτείνεται πέρα από το στρώμα 2 στο στρώμα 4 (πρότυπο της OSI) των στοιχείων πακέτων στο στρώμα 7 (στρώμα εφαρμογής). Τα πλούσια στοιχεία για τους χρήστες και τη συμπεριφορά και τη θέση εφαρμογής μπορούν να δημιουργηθούν και να εξαχθούν για να αποτρέψουν τις εφαρμογή-ισόπεδες επιθέσεις στις οποίες ο κακόβουλος κώδικας μεταμφιέζει ως κανονικά στοιχεία και έγκυρα αιτήματα πελατών.

Η πλαίσιο-ενήμερη διαφάνεια βοηθά να επισημάνει τις κακόβουλες εφαρμογές που τρέχουν στο δίκτυό σας και τα ίχνη που αφήνονται από τους επιτιθεμένους όπως λειτουργούν στα συστήματα και τα δίκτυα.

Εφαρμογή του ελέγχου

Η εφαρμογή-ενήμερη διαφάνεια ασκεί επίσης βαθιά επίδραση στην απόδοση και τη διαχείριση. Να θελήσετε να ξέρετε πότε ένας υπάλληλος ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ μια σύννεφο-βασισμένη στο υπηρεσία όπως Dropbox ή το βασισμένο στο WEB ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να παρακάμψει τις πολιτικές ασφαλείας και τα αρχεία επιχείρησης μεταφοράς, ή πότε ένας προηγούμενος υπάλληλος προσπάθησε να έχει πρόσβαση στα αρχεία χρησιμοποιώντας μια σύννεφο-βασισμένη στον προσωπική υπηρεσία αποθήκευσης.

Τα οφέλη NPB

1- Εύκολος να χρησιμοποιήσει και να διαχειριστεί

2- Νοημοσύνη που αφαιρεί τα φορτία ομάδων

3- Loss-free - 100% αξιόπιστο κατά την τρέξιμο των προηγμένων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων

4- Αρχιτεκτονική υψηλής επίδοσης

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων 2

 
Προδιαγραφές μεσιτών πακέτων δικτύων

 

Συνολικές προδιαγραφές λύσης διαφάνειας μεσιτών πακέτων δικτύων NetTAP
Διεπαφή δικτύων 10GE 48*SFP+ αυλακώσεις, υποστήριξη 10GE/GE
Ενιαία/πολλαπλάσια ίνα τρόπου υποστήριξης
Εκτός ζώνης
Διεπαφή MGT
ηλεκτρικός λιμένας 1*10/100/1000M
Τρόπος επέκτασης Οπτικός υποστήριξη
Έκταση καθρεφτών υποστήριξη
Λειτουργία συστημάτων Βασική επεξεργασία κυκλοφορίας Αντένσταση/συνάθροιση/διανομή κυκλοφορίας υποστήριξη
Με βάση τη IP/το φιλτράρισμα προσδιορισμού κυκλοφορίας επτά-tuple πρωτοκόλλου/λιμένων υποστήριξη
Αντιστοιχία UDF υποστήριξη
Το σημάδι VLAN/αντικαθιστά/διαγράφει υποστήριξη
3G/4G προσδιορισμός πρωτοκόλλου υποστήριξη
Επιθεώρηση υγείας διεπαφών υποστήριξη
Ανεξάρτητη υποστήριξη ενθυλάκωσης Ethernet υποστήριξη
Δυνατότητα επεξεργασίας 480Gbps
Ευφυής επεξεργασία κυκλοφορίας Χρόνος-σφράγιση υποστήριξη
Η ετικέττα αφαιρεί Υποστήριξη VxLAN, VLAN, γδύσιμο επιγραφών MPLS
De-διπλασιασμός στοιχείων Διεπαφή/πολιτική υποστήριξης
Τεμαχισμός πακέτων Πολιτική υποστήριξης
Απευαισθητοποίηση στοιχείων Πολιτική υποστήριξης
Να ανοίξει αναδιοργάνωση υποστήριξη
Προσδιορισμός πρωτοκόλλου στρώματος εφαρμογής Υποστήριξη FTP/HTTP/POP/SMTP/DNS/NTP/
BitTorrent/SYSLOG/MYSQL/MSSQL και ούτω καθεξής
Τηλεοπτική αναγνώριση κυκλοφορίας υποστήριξη
Δυνατότητα επεξεργασίας 40Gbps
Διαχείριση ΚΟΝΣΟΛΑ MGT υποστήριξη
IP/WEB MGT υποστήριξη
SNMP MGT υποστήριξη
TELNET/SSH MGT υποστήριξη
Πρωτόκολλο SYSLOG υποστήριξη
Επικύρωση χρηστών Με βάση την επικύρωση κωδικού πρόσβασης του χρήστη
Ηλεκτρικός (περιττό σύστημα-RPS δύναμης 1+1) Τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ποσοστού AC110~240V/DC-48V (προαιρετικός)
Συχνότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ποσοστού Ρεύμα-50HZ
Το ποσοστό εισήγαγε το ρεύμα ΡΕΎΜΑ-3A/ΡΕΎΜΑ-10A
Δύναμη ποσοστού Ανώτατο 250W
Περιβάλλον Θερμοκρασία εργασίας 0-50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης 20-70℃
Υγρασία εργασίας 10%-95%, καμία συμπύκνωση
Διαμόρφωση χρηστών Διαμόρφωση κονσολών RS232 διεπαφή, 115200,8, Ν, 1
Επικύρωση κωδικού πρόσβασης υποστήριξη
Ύψος των πλαισίων (U) 1U 445mm*44mm*402mm

 

Μεσίτης πακέτων δικτύων κόμβοι φυσικών οι εικονικοί και σύννεφών σας διαφάνειας πακέτων δικτύων 3Nt-vpp-4860G TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2022 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->