Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΌργανο ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης

  • Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης
Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
API: Διεπαφή προγράμματος εφαρμογής Σύστημα API: η διεπαφή μεταξύ του χρήστη και του υλικού υπολογιστών
Μεσίτης API: Διεπαφή συσκευών μητρών διανομής κυκλοφορίας SDN Επίθεση δικτύων: Η ολοκλήρωση Cybercrime συμβαίνει καθημερινά
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, ραδιοφωνική αναμετάδοση, χειριστές Σχετικές λύσεις: Η διαφάνεια δικτύων, όργανο ελέγχου δικτύων, ασφάλεια δικτύων, δίκτυο Analytics, κέντρο δεδομένων, δ
Υψηλό φως:

όργανο ελέγχου κίνησης του δικτύου

,

όργανο ελέγχου κυκλοφορίας κεντρικών υπολογιστών

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων δικτύων API μεσίτης

 

Μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής το (API) είναι ένα σύνολο προκαθορισμένων λειτουργιών ή συμβάσεων που συνδέουν τα διαφορετικά συστατικά ενός συστήματος λογισμικού. Ο στόχος είναι να παρασχεθούν οι εφαρμογές και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη τη δυνατότητα να προσεγγιστεί ένα σύνολο ρουτινών βασισμένων σε ένα κομμάτι του λογισμικού ή του υλικού χωρίς να πρέπει να προσεγγιστεί ο κωδικός πηγής ή να γίνουν κατανοητές οι λεπτομέρειες των εσωτερικών έργων.

 

Εισαγωγή διεπαφών προγραμματισμού εφαρμογής API

Το λειτουργικό σύστημα είναι η διεπαφή μεταξύ του χρήστη και του συστήματος υλικού υπολογιστών. Με τη βοήθεια του λειτουργικού συστήματος, ο χρήστης μπορεί γρήγορα, αποτελεσματικά, ακίνδυνα και σοβαρά να χειριστεί όλα τα είδη πόρων στο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να επεξεργαστεί το πρόγραμμά του. Προκειμένου να διευκολυνθεί οι χρήστες για να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό σύστημα, το OS παρέχει στους χρήστες τους ακόλουθους δύο τύπους διεπαφών:

(1) ενδιάμεσο με τον χρήστη: το λειτουργικό σύστημα παρέχει συγκεκριμένα στους χρήστες μια «χρήστης-λειτουργούσα διεπαφή συστημάτων», αναφερόμενος συνήθως ως ενδιάμεσο με τον χρήστη. Αυτή η διεπαφή επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και το OS, στο οποίο ο χρήστης παρέχει μια συγκεκριμένη υπηρεσία στο αίτημα OS και το σύστημα επιστρέφει το αποτέλεσμα της υπηρεσίας στο χρήστη.

(2) διεπαφή προγράμματος: το λειτουργικό σύστημα παρέχει στους προγραμματιστές τη «διεπαφή προγράμματος και λειτουργικών συστημάτων», αναφερόμενος ως διεπαφή προγράμματος, επίσης γνωστή ως διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής το (API). Αυτή η διεπαφή πρόκειται για τους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσει στον προγραμματισμό. Μέσω αυτής της διεπαφής, το σύστημα και οι εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στους πόρους στο σύστημα και να λάβουν τις υπηρεσίες του OS κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος ότι το πρόγραμμα μπορεί να λάβει τις υπηρεσίες του λειτουργικού συστήματος. Η διεπαφή προγραμματισμού των περισσότερων λειτουργικών συστημάτων αποτελείται από ένα σύνολο κλήσεων συστημάτων, κάθε ένα από το οποίο είναι μια υπορουτίνα που εκτελεί μια συγκεκριμένη λειτουργία.

Η διεπαφή το (API) προγράμματος εφαρμογής, επίσης γνωστό ως διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής το (API), είναι ένα σύνολο ορισμών, προγράμματα και πρωτόκολλα, μέσω της διεπαφής API μεταξύ του λογισμικού υπολογιστών για να επιτύχει την αμοιβαία επικοινωνία. Μια από τις κύριες λειτουργίες του API είναι να παρασχεθεί ένα κοινό σύνολο λειτουργιών. Το API είναι επίσης ένα υλικολογισμικό που παρέχει τη διανομή στοιχείων για ποικίλες πλατφόρμες. Στην πρακτική του προγραμματισμού, το σχέδιο της διεπαφής προγραμματισμού πρέπει πρώτα να καταστήσει την ευθύνη του συστήματος λογισμικού εύλογα διαιρεμένη. Το καλό σχέδιο διεπαφών μπορεί να μειώσει την αλληλοεξάρτηση των διάφορων μερών του συστήματος, να βελτιώσει τη συνοχή των συστατικών μονάδων, να μειώσει το βαθμό σύζευξης μεταξύ των συστατικών μονάδων, βελτιωμένος κατά συνέπεια η συντηρησιμότητα και η εξελιξιμότητα του συστήματος.

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης 0

 

100G απόκτηση στοιχείων, σύλληψη στοιχείων και κάρτα υπηρεσιών διακοπτών/μεσίτες πακέτων δικτύων ενότητας με το API (διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής)

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης 1

Εύκαμπτες διεπαφές τρίτων API που είναι εύκολο να ενσωματωθούν στην ασφάλεια την περιστασιακή πλατφόρμα συνειδητοποίησης

Με βάση την ανοικτή αρχιτεκτονική πλατφορμών J2EE, το σύστημα απεικόνισης κυκλοφορίας ελέγχου ΜΗΤΡΏΝ μπορεί ελαστικά να υποστηρίξει τις διάφορες μορφές εξαγωγής διεπαφών στη διοικητική πλατφόρμα ασφάλειας τρίτων ή την πλατφόρμα ελέγχου κατάστασης για την ενοποιημένη παρουσίαση ή την ολοκλήρωση. Οι υποστηριγμένες μορφές ολοκλήρωσης διεπαφών περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στους ακόλουθους τρόπους:

1- Το σύστημα μητρών εξάγει τις βασικές κρατικές πληροφορίες και λαμβάνει/ζητήματα το API για την πλατφόρμα τρίτων για να απαιτήσει τη σφιχτή ολοκλήρωση. Η μορφή διεπαφών του API μπορεί να είναι Webservice ή υποδοχή, ή άλλες μορφές διεπαφών μπορούν να υποστηριχθούν μέσω της ανάπτυξης συνήθειας.

2- Η διεπαφή-ισόπεδη ολοκλήρωση μεταξύ του συστήματος μητρών και της πλατφόρμας τρίτων επιτυγχάνεται μέσω της ενιαίας sign-on SSO διεπαφής χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη πλαισίου σελίδα-οριζόντια παρουσίαση.

 

Ολοκλήρωση στοιχείων επιπέδων API

Όταν η πλατφόρμα διοικητικών κέντρων λειτουργίας ασφάλειας χρειάζεται την καλύτερη επίδραση επίδειξης και το ενοποιημένο ύφος επίδειξης, το σύστημα απεικόνισης ροής μήτρα-NetInsight μπορεί επίσης να παρέχει την λειτουργικός-ισόπεδη διεπαφή ολοκλήρωσης στοιχείων API για να παρέχει τα στοιχεία για την ενοποιημένη επίδειξη στην πλατφόρμα λειτουργίας. Οι κύριοι τύποι διεπαφών στοιχείων API περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα εξής:

Διεπαφή κρατικής κατηγορίας συσκευών μητρών διανομής κυκλοφορίας SDN

Διαλογική διεπαφή κατηγορίας στατιστικών στοιχείων συσκευών μητρών διανομής κυκλοφορίας SDN

Διεπαφή αλληλεπίδρασης πολιτικής κατηγορίας συσκευών μητρών διανομής κυκλοφορίας SDN

Διεπαφή αλληλεπίδρασης γεγονότος στιγμιοτύπων

Διεπαφή ερώτησης στοιχείων συνόδου περιεκτικότητας σε κυκλοφορία δικτύων

Δικτύων διαλογική διεπαφή στοιχείων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν ή περισσότερους τύπους διεπαφών για να εκτελέσει τις πολιτικές ενσωμάτωσης στοιχείων και επίδειξης ή ζητημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες επίδειξης.

 

Το δίκτυό σας είναι κάτω από την επίθεση; Η ολοκλήρωση Cybercrime συμβαίνει καθημερινά.

Πάρτε τον έλεγχο και λύστε τα προβλήματα γρηγορότερα  

Δοκιμάστε τη διαφάνεια και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών επόμενης γενιάς  

Διαβεβαίωση υπηρεσιών επίτευξης στα περιβάλλοντα πολυ-σύννεφων

Η έξυπνη ασφάλεια είναι εδώ!

Ελάτε σε επαφή με την ομάδα μας σήμερα, δείτε τι άλλοι δεν μπορούν, να μας αφήσει να είμαστε συνεργάτης, πρόκειται εδώ να επιταχύνουμε το ταξίδι NFV σας!

 

Ενσωματωμένη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογής στοιχείων πακέτων οργάνων ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων API μεσίτης 2

 

Το οπτικό σύστημα διαχείρισης συλλογής κυκλοφορίας ΜΗΤΡΩΝ μπορεί να ολοκληρωθεί με την ανάπτυξη:

1- Τοπολογία δικτύων παρουσίας ε-κυβερνητικών σύννεφων, η σχέση μεταξύ της θέσης σημείου συλλογής και της τοπολογίας δικτύων παρουσίας, η ίδια της τοπολογίας δικτύων συλλογής, του εξοπλισμού ανάλυσης ασφάλειας (ανίχνευση παρείσφρυσης, λογιστικός έλεγχος, FLOWEYE, κ.λπ.) και άλλου γενικού εξοπλισμού που περιλαμβάνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αποκτήσεων και ανάλυσης ροής ελέγχου για την ενοποιημένη οπτική επίδειξη και έλεγχος.

2- σε πραγματικό χρόνο έλεγχος και συλλογή των υγιών πληροφοριών θέσης λειτουργίας της σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της σε πραγματικό χρόνο επίδειξης της τρέχουσας καμπύλης ποσοστού ροής Έρευνα και επίδειξη της ιστορικής καμπύλης ποσοστού ροής Οι συνδέσεις επιδεικνύονται βασισμένος στα διαφορετικά πρότυπα διανομής μήκους πακέτων για να απεικονίσουν τα χαρακτηριστικά εφαρμογής μηνυμάτων. Οι συνδέσεις παρουσιάζονται βασισμένος στα πρότυπα διανομής του διαφορετικού unicast/πολλαπλής διανομής/μεταδίδουν ραδιοφωνικά τα μηνύματα για να απεικονίσουν το σχεδιάγραμμα υγείας δικτύων.

3- Σε πραγματικό χρόνο έλεγχος της παραγωγής πληροφοριών θέσης κυκλοφορίας στα διαφορετικά συστήματα ανάλυσης ασφάλειας οπίσθιου μέρους. Με βάση το γεγονός ότι τα διαφορετικά συστήματα ανάλυσης ασφάλειας μπορούν να εστιάσουν στους διαφορετικούς τύπους στοιχείων κυκλοφορίας, το σύστημα ΜΗΤΡΩΝ μπορεί να ελέγξει τη θέση καμπυλών ροής και την παραγωγή στατιστικών σε κάθε σύστημα ανάλυσης σε πραγματικό - χρόνος.

4- Σε πραγματικό χρόνο κρατικός έλεγχος της σύνδεσης αποκτήσεων/της σύνδεσης παραγωγής ροής. Σε περίπτωση ανωμαλιών συνδέσεων ή σημαντικών ανωμαλιών στο πρότυπο ροής, το σύστημα μπορεί να παραγάγει τις προειδοποιήσεις και την παραγωγή αυτοί στην πλατφόρμα συνειδητοποίησης κατάστασης ασφάλειας μέσω της διεπαφής για την ενοποιημένη παρουσίαση. Οι χρήστες μπορούν περαιτέρω να επεξεργαστούν τις ανωμαλίες για να βελτιώσουν εγκαίρως τη διαθεσιμότητα ολόκληρου του συστήματος.

5 - Το οπτικό σύστημα διαχείρισης αποκτήσεων ροής ΜΗΤΡΩΝ για να εκτελέσει τη ΜΗΤΡΑ δειγματοληψίας σε κάθε απεικόνιση μονάδων εξοπλισμού της διαχείρισης στρατηγικής διανομής ροής, βασισμένη στην τρέχουσα άποψη τοπολογίας δικτύων και να πάει βαθιά στην εφαρμογή της πλευρικής περιγεγραμμένης ταξινόμηση στρατηγικής ροής μπορεί να είναι περισσότερη σαφής περιγραφή της πλήρους διαμόρφωσης διανομής ροής, να μειώσει πολύ τις στρατηγικές διαχείρισης κυκλοφορίας δυσκολίας συντήρησης.

Το οπτικό σύστημα διαχείρισης συλλογής κυκλοφορίας 6 μητρών μπορεί όχι μόνο ανεξάρτητα να παρέχει μια οπτική διεπαφή ΙΣΤΟΥ, αλλά και να παρέχει WEBSERVICE, την υποδοχή και άλλους τύπους διεπαφών API για να ενσωματώσει με στη διοικητική πλατφόρμα ασφάλειας, και να δεχτεί την ενοποιημένη συγκεντρωμένη διαχείριση της διοικητικής πλατφόρμας ασφάλειας για να παρουσιάσει μια ενοποιημένη διοικητική άποψη στους χρήστες.

Για να συνοψίσουν, μέσω της επέκτασης η συλλογή SDN ροής συλλογής και διανομής των ΜΗΤΡΏΝ και της ροής ΜΗΤΡΏΝ και η διανομή των οπτικών τμημάτων συστημάτων διαχείρισης στη διαχείριση ασφάλειας σύννεφων ενοποίησαν την ε-κυβερνητική πλατφόρμα και ενσωμάτωσαν στενά με στην κατασκευή πλατφορμών, επιτυγχάνουν τη βάση της ενοποιημένης διοίκησης της επίδρασης διαχείρισης δεδομένων κυκλοφορίας δικτύων ε-κυβερνητικών σύννεφων, για την ανάλυση του δικτύου σύστημα ασφάλειας και το περιστασιακό συνειδητοποίησης ασφάλειας παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη.

 

Παράμετροι μεσιτών πακέτων δικτύων:

 

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->