Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΌργανο ελέγχου κυκλοφορίας δικτύων

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API

  • Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API
Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
API: Διεπαφή προγράμματος εφαρμογής περιστασιακή συνειδητοποίηση Κ: SNMP, NetFlow, sFlow, NetStream, σύλληψη πακέτων
απεικόνιση στοιχείων: WireShark, NTopng, γάγγλια, GeoIP Επίθεση δικτύων: Η ολοκλήρωση Cybercrime συμβαίνει καθημερινά
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, ραδιοφωνική αναμετάδοση, χειριστές Σχετικές λύσεις: Η διαφάνεια δικτύων, όργανο ελέγχου δικτύων, ασφάλεια δικτύων, δίκτυο Analytics, κέντρο δεδομένων, δ
Υψηλό φως:

ολοκλήρωση βρυσών API

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API

 

Περιστασιακό υπόβαθρο συνειδητοποίησης

Η περιστασιακή συνειδητοποίηση (SA) εισήχθη αρχικά στο στρατιωτικό τομέα. Στη δεκαετία του '80, η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. εισήγαγε την έννοια της περιστασιακής συνειδητοποίησης, που καλύπτει τρία επίπεδα αντίληψης (αντίληψη), κατανόησης και πρόβλεψης. Στη δεκαετία του '90, η έννοια της περιστασιακής συνειδητοποίησης αρχίζει να γίνεται αποδεκτή βαθμιαία, και με την άνοδο του δικτύου και να αναβαθμίζει για την περιστασιακή συνειδητοποίηση «δίκτυο (συνειδητοποίηση κατάστασης κυβερνοχώρου, CSA)», αναφέρεται στο μεγάλης κλίμακας περιβάλλον δικτύων στον παράγοντα ασφάλειας της αλλαγής της κατάστασης δικτύων λαμβάνοντας, κατανόηση, επίδειξη, και η τάση πρόσφατης ανάπτυξης αναβάλλει τις προβλέψεις, και ο τελικός σκοπός είναι να ληφθούν οι αποφάσεις και δράση. Αυτό το άρθρο θα εστιάσει στα ακόλουθα θέματα για να συζητήσει μερικά κοινά προβλήματα στην περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων:

Η βάση της αντίληψης δικτύων: στρώμα δικτύων, αισθητήρας

Τεχνολογία ανάλυσης δικτύων: SNMP, NetFlow, sFlow, NetStream, σύλληψη πακέτων

Απεικόνιση στοιχείων δικτύων: WireShark, NTopng, γάγγλια, GeoIP

 

Η βάση της συνειδητοποίησης δικτύων

1. Κανένας αισθητήρας δεν είναι παντοδύναμος

Τα γενικά βήματα για να μετρήσουν ένα δίκτυο είναι τα ακόλουθα: κατ' αρχάς, λάβετε την τοπολογία δικτύων, τη μέθοδο σύνδεσης του δικτύου, τον κατάλογο πιθανών σημείων παρατήρησης, κ.λπ. Κατόπιν καθορίστε το πιθανό σημείο παρατήρησης, καθορίζει ότι η θέση μπορεί να δει τη ροή Τέλος, το βέλτιστο σχέδιο κάλυψης καθορίζεται. Σε ένα σύνθετο δίκτυο, κανένας αισθητήρας δεν μπορεί να καλυφθεί πλήρως, τόσο οι πολλαπλάσιοι αισθητήρες πρέπει να χρησιμοποιηθούν από κοινού. Σύμφωνα με τον τομέα της συλλογής, οι αισθητήρες μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις κατηγορίες:

Δίκτυο: σύστημα ανίχνευσης παρείσφρυσης (IDS), συλλέκτης NetFlow, συλλέκτης TCP (όπως το tcpdump)

Οικοδεσπότης: κατοικήστε στον οικοδεσπότη, ελέγξτε τις δραστηριότητες (πρόσβαση, σύνδεση και αποσύνδεση αρχείων) στον οικοδεσπότη, κυκλοφορία καρτών δικτύων

Υπηρεσίες: μηνύματα ταχυδρομείου, αιτήματα HTTP για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες

2. Επιρροή του δικτύου που βάζει σε στρώσεις στους αισθητήρες

Γενικά, η εστίαση του αισθητήρα δικτύων είναι στρώμα 2 ~ 4 στο πρότυπο της OSI, ενώ η εστίαση του αισθητήρα υπηρεσιών είναι στρώμα 5 και ανωτέρω. Στον αντίκτυπο της διάταξης σε στρώματα στην κυκλοφορία δικτύων, είναι επίσης απαραίτητο να εξεταστεί η μέγιστη μονάδα μετάδοσης (MTU): το ανώτερο όριο του μεγέθους πλαισίων στοιχείων, το οποίο έχει επιπτώσεις στο μέγιστο μέγεθος των πακέτων που μπορεί να διαβιβαστεί στο μέσο. Το πρότυπο στρώμα 5 της OSI στρώμα συνόδου πρέπει να εξετάσει ότι η κατάσταση είναι κρυπτογράφηση συνόδου, οι κρυπτογραφημένες πληροφορίες δεν μπορούν να γίνουν κατανοητοί άμεσα Στα στρώματα 6 και 7, πρέπει να ξέρετε τις λεπτομέρειες πρωτοκόλλου για να εξάγετε τις σημαντικές πληροφορίες.

 

Τεχνολογία ανάλυσης δικτύων

Η κυκλοφορία δικτύων απεικονίζει την τρέχοντας κατάσταση του δικτύου και είναι το κλειδί για να κρίνει εάν το δίκτυο τρέχει κανονικά. Εάν η κυκλοφορία που παραλαμβάνεται από το δίκτυο υπερβεί την πραγματική ικανότητα μεταφοράς της, η απόδοση δικτύων θα υποβιβαστεί. Οι διάφορες παράμετροι της κυκλοφορίας στο δίκτυο περιλαμβάνουν κυρίως τη λήψη και την αποστολή των διαγραμμάτων δεδομένων, ποσοστό απώλειας πακέτων, καθυστέρηση διαγραμμάτων δεδομένων.

1- Το SNMP (απλό πρωτόκολλο διαχείρισης δικτύου) περιέχει ένα πρωτόκολλο στρώματος εφαρμογής, ένα σχήμα βάσεων δεδομένων, και ένα σύνολο αντικειμένων στοιχείων

2 - το στοιχείο ελέγχου δικτύων RMON (μακρινός έλεγχος δικτύων, RFC2021) περιέχει ένα σύνολο στατιστικών και μετρικών απόδοσης που ανταλλάσσονται μεταξύ των διαφορετικών οργάνων ελέγχου (ή των ελέγχων) και των συστημάτων κονσολών. Μπορεί ενεργά να ελέγξει τη μακρινή συσκευή και να ακολουθήσει την πληροφορία κυκλοφορίας για το τμήμα δικτύων που συνδέεται με το λιμένα συσκευών. Εφ' όσον δώστε τους επαρκείς πόρους στον ανιχνευτή, μπορεί επίσης να είναι να αποτραπούν τα προστατευτικά στοιχεία εξοπλισμός, διάγνωση ελέγχου της απόδοσης εξοπλισμού σε ενεργό στην απόδοση δικτύων και η απόδοση δικτύων αρχείων, σε περίπτωση αποτυχίας σε έγκαιρο ειδοποιεί τους διευθυντές πληροφοριών, οι σχετικές πληροφορίες διαιρούνται σε στατιστικές, ιστορία, συναγερμοί, γεγονότα, όπως τέσσερις ομάδες, οι κανόνες μπορούν να προετοιμαστούν.

3 - NetFlow εναντίον του sFlow εναντίον NetStream

4 - προσδιορισμός πρωτοκόλλου και χρηστών

 

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιγραφής εκθέσεων στοιχείων, η διεύθυνση IP, ο αριθμός λιμένων, το πρωτόκολλο, το σχήμα μηνυμάτων και άλλα χαρακτηριστικά μπορούν να αναλυθούν. Μετά από την ταξινόμηση, τα διάφορα πρωτόκολλα στρώματος εφαρμογής μπορούν να προσδιοριστούν ακριβώς, όπως P2P (κεραυνός), στιγμιαίο μήνυμα (QQ, WeChat), VPN, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ούτω καθεξής. Φυσικά, αυτό είναι μόνο «ρηχή» ανίχνευση πακέτων, όπως την εξέταση τον αποστολέα και τον παραλήπτη σε έναν φάκελο.

«Βαθιά» η ανίχνευση πακέτων, που έχει νόημα ως έλεγχο στο περιεχόμενο ενός ζευγαριού των επιστολών, είναι πιό καλλιτεχνική από την ωμή βία του ανοίγματος του φακέλου. Αντί πραγματικά να διαβάσει το περιεχόμενο ενός πακέτου, συλλέγει τις περιφερειακές πληροφορίες και κάνει μια «σκιαγράφηση» του ρεύματος στοιχείων. Μια ερευνητική ομάδα στην Κίνα δημόσιευσε μιά φορά ένα έγγραφο για «την ταξινόμηση κυκλοφορίας δικτύων, την ερευνητική πρόοδο και τις προοπτικές», οι οποίες ανέφεραν ποικίλες τεχνολογίες για τη «βαθιά επιθεώρηση πακέτων» (DPI) χρησιμοποιώντας την εκμάθηση μηχανών

 

Το δίκτυό σας είναι κάτω από την επίθεση; Η ολοκλήρωση Cybercrime συμβαίνει καθημερινά.

Πάρτε τον έλεγχο και λύστε τα προβλήματα γρηγορότερα

 

Διαφάνεια και ανίχνευση μηχανικών βλαβών επόμενης γενιάς εμπειρίας

 

Διαβεβαίωση υπηρεσιών επίτευξης στα περιβάλλοντα πολυ-σύννεφων

Η έξυπνη ασφάλεια είναι εδώ!

Ελάτε σε επαφή με την ομάδα μας σήμερα, δείτε τι άλλοι δεν μπορούν, να μας αφήσει να είμαστε συνεργάτης, πρόκειται εδώ να επιταχύνουμε το ταξίδι NFV σας!

 

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API 0

 

Το οπτικό σύστημα διαχείρισης συλλογής κυκλοφορίας ΜΗΤΡΩΝ μπορεί να ολοκληρωθεί με την ανάπτυξη:

1- Τοπολογία δικτύων παρουσίας ε-κυβερνητικών σύννεφων, η σχέση μεταξύ της θέσης σημείου συλλογής και της τοπολογίας δικτύων παρουσίας, η ίδια της τοπολογίας δικτύων συλλογής, του εξοπλισμού ανάλυσης ασφάλειας (ανίχνευση παρείσφρυσης, λογιστικός έλεγχος, FLOWEYE, κ.λπ.) και άλλου γενικού εξοπλισμού που περιλαμβάνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αποκτήσεων και ανάλυσης ροής ελέγχου για την ενοποιημένη οπτική επίδειξη και έλεγχος.

2- σε πραγματικό χρόνο έλεγχος και συλλογή των υγιών πληροφοριών θέσης λειτουργίας της σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της σε πραγματικό χρόνο επίδειξης της τρέχουσας καμπύλης ποσοστού ροής Έρευνα και επίδειξη της ιστορικής καμπύλης ποσοστού ροής Οι συνδέσεις επιδεικνύονται βασισμένος στα διαφορετικά πρότυπα διανομής μήκους πακέτων για να απεικονίσουν τα χαρακτηριστικά εφαρμογής μηνυμάτων. Οι συνδέσεις παρουσιάζονται βασισμένος στα πρότυπα διανομής του διαφορετικού unicast/πολλαπλής διανομής/μεταδίδουν ραδιοφωνικά τα μηνύματα για να απεικονίσουν το σχεδιάγραμμα υγείας δικτύων.

3- Σε πραγματικό χρόνο έλεγχος της παραγωγής πληροφοριών θέσης κυκλοφορίας στα διαφορετικά συστήματα ανάλυσης ασφάλειας οπίσθιου μέρους. Με βάση το γεγονός ότι τα διαφορετικά συστήματα ανάλυσης ασφάλειας μπορούν να εστιάσουν στους διαφορετικούς τύπους στοιχείων κυκλοφορίας, το σύστημα ΜΗΤΡΩΝ μπορεί να ελέγξει τη θέση καμπυλών ροής και την παραγωγή στατιστικών σε κάθε σύστημα ανάλυσης σε πραγματικό - χρόνος.

4- Σε πραγματικό χρόνο κρατικός έλεγχος της σύνδεσης αποκτήσεων/της σύνδεσης παραγωγής ροής. Σε περίπτωση ανωμαλιών συνδέσεων ή σημαντικών ανωμαλιών στο πρότυπο ροής, το σύστημα μπορεί να παραγάγει τις προειδοποιήσεις και την παραγωγή αυτοί στην πλατφόρμα συνειδητοποίησης κατάστασης ασφάλειας μέσω της διεπαφής για την ενοποιημένη παρουσίαση. Οι χρήστες μπορούν περαιτέρω να επεξεργαστούν τις ανωμαλίες για να βελτιώσουν εγκαίρως τη διαθεσιμότητα ολόκληρου του συστήματος.

5 - Το οπτικό σύστημα διαχείρισης αποκτήσεων ροής ΜΗΤΡΩΝ για να εκτελέσει τη ΜΗΤΡΑ δειγματοληψίας σε κάθε απεικόνιση μονάδων εξοπλισμού της διαχείρισης στρατηγικής διανομής ροής, βασισμένη στην τρέχουσα άποψη τοπολογίας δικτύων και να πάει βαθιά στην εφαρμογή της πλευρικής περιγεγραμμένης ταξινόμηση στρατηγικής ροής μπορεί να είναι περισσότερη σαφής περιγραφή της πλήρους διαμόρφωσης διανομής ροής, να μειώσει πολύ τις στρατηγικές διαχείρισης κυκλοφορίας δυσκολίας συντήρησης.

Το οπτικό σύστημα διαχείρισης συλλογής κυκλοφορίας 6 μητρών μπορεί όχι μόνο ανεξάρτητα να παρέχει μια οπτική διεπαφή ΙΣΤΟΥ, αλλά και να παρέχει WEBSERVICE, την υποδοχή και άλλους τύπους διεπαφών API για να ενσωματώσει με στη διοικητική πλατφόρμα ασφάλειας, και να δεχτεί την ενοποιημένη συγκεντρωμένη διαχείριση της διοικητικής πλατφόρμας ασφάλειας για να παρουσιάσει μια ενοποιημένη διοικητική άποψη στους χρήστες.

Για να συνοψίσουν, μέσω της επέκτασης η συλλογή SDN ροής συλλογής και διανομής των ΜΗΤΡΏΝ και της ροής ΜΗΤΡΏΝ και η διανομή των οπτικών τμημάτων συστημάτων διαχείρισης στη διαχείριση ασφάλειας σύννεφων ενοποίησαν την ε-κυβερνητική πλατφόρμα και ενσωμάτωσαν στενά με στην κατασκευή πλατφορμών, επιτυγχάνουν τη βάση της ενοποιημένης διοίκησης της επίδρασης διαχείρισης δεδομένων κυκλοφορίας δικτύων ε-κυβερνητικών σύννεφων, για την ανάλυση του δικτύου σύστημα ασφάλειας και το περιστασιακό συνειδητοποίησης ασφάλειας παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη.

 

3. 100G απόκτηση στοιχείων, σύλληψη στοιχείων και κάρτα υπηρεσιών διακοπτών/βρύσες δικτύων ενότητας για την περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων (SA)

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API 1

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιστασιακή συνειδητοποίηση δικτύων για να διαχειριστεί τη βρύση δικτύων μέσω της διεπαφής ολοκλήρωσης στοιχείων API 2Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->