Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταTAP δικτύων

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων

  • Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων
Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων Σχετικές λύσεις: Διαφάνεια δικτύων, όργανο ελέγχου, ασφάλεια, Analytics, κέντρο δεδομένων
Μεταδεδομένα: σαν ενδιάμεσα στοιχεία και αναμεταδίδοντας στοιχεία Πλεονέκτημα: κλειδί για ένα απλούστερο πρότυπο προγραμματισμού
Υφάσματα διαφάνειας: Η ΤΠ Opertation και διατηρεί τα εργαλεία Εργαλεία δικτύων: για τον εκτός ζώνης και ευθύγραμμο έλεγχο δικτύων
Υψηλό φως:

ευθύγραμμη βρύση δικτύων

Μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για τα μεταδεδομένα από τη ζώνη και τον ευθύγραμμο έλεγχο δικτύων

 

Τα μεταδεδομένα, επίσης γνωστά ως ενδιάμεσα στοιχεία και αναμεταδίδοντας στοιχεία, αναφέρονται στα στοιχεία για το στοιχείο, το οποίο περιγράφει κυρίως τις πληροφορίες για την ιδιοκτησία των στοιχείων και χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τις λειτουργίες όπως να δείξει τη θέση αποθήκευσης, ιστορικά στοιχεία, αναζήτηση των πόρων, καταγραφή αρχείων και ούτω καθεξής. Τα μεταδεδομένα είναι ένα είδος ηλεκτρονικού καταλόγου, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός, πρέπει να περιγράψουν και να συλλέξουν το περιεχόμενο ή τα χαρακτηριστικά των στοιχείων, και έπειτα να επιτύχουν το σκοπό την ανάκτηση στοιχείων. Το σύνολο πυρήνων του Δουβλίνου (πρωτοβουλία μεταδεδομένων πυρήνων του Δουβλίνου, DCMI) είναι μια εφαρμογή των μεταδεδομένων, ήταν το Φεβρουάριο του 1995 από το διεθνές κέντρο υπολογιστών βιβλιοθηκών (OCLC) και το εθνικό κέντρο για Supercomputing τις εφαρμογές (εθνικό κέντρο για Supercomputing τις εφαρμογές, NCSA) έχει υποστηρίξει από κοινού τα σεμινάρια, προσκαλώντας 52 από τους βιβλιοθηκάριους, εμπειρογνώμονες υπολογιστών, από κοινού αναπτυσσόμενος τις προδιαγραφές, δημιουργεί ένα σύνολο περιγραφής στα χαρακτηριστικά δικτύων των ηλεκτρονικών εγγράφων.

Τα μεταδεδομένα είναι πληροφορίες για την οργάνωση των στοιχείων, των περιοχών στοιχείων, και των σχέσεων εν ολίγοις, τα μεταδεδομένα είναι στοιχείο για τα στοιχεία.

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων 0

Καθορίστε

Τα μεταδεδομένα ορίζονται ως το στοιχείο που περιγράφει τα στοιχεία, περιγραφικές πληροφορίες για τα στοιχεία και τις πηγές πληροφοριών.

Τα μεταδεδομένα είναι στοιχείο για άλλα στοιχεία, ή δομημένο στοιχείο που χρησιμοποιείται για να παρέχει τις πληροφορίες για έναν πόρο. Τα μεταδεδομένα είναι το στοιχείο που περιγράφει τις πηγές πληροφοριών ή αντιτίθεται όπως τα στοιχεία. Αξιολόγηση των πόρων Αλλαγές καταδίωξης στη χρήση των πόρων Απλή και αποδοτική διαχείριση ενός μεγάλου αριθμού δικτυωμένων στοιχείων Για να πραγματοποιήσουν την αποτελεσματική ανακάλυψη, την αναζήτηση και την ολοκλήρωση των πηγών πληροφοριών και την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων. Τα βασικά χαρακτηριστικά των μεταδεδομένων είναι τα ακόλουθα:

A) τα μεταδεδομένα, μόλις καθιερωθούν, μπορούν να είναι δομή Shared.The και η ακεραιότητα των μεταδεδομένων εξαρτάται από το περιβάλλον αξίας και χρήσης των πηγών πληροφοριών. Η ανάπτυξη μεταδεδομένων και το περιβάλλον χρησιμοποίησης είναι πάντα μια αλλαγή και ένα διανεμημένο περιβάλλον. Κανένα σχήμα δεν μπορεί πλήρως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών ομάδων

B) τα μεταδεδομένα είναι πρώτα απ' όλα ένα σύστημα κωδικοποίησης. Τα μεταδεδομένα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το σύστημα κωδικοποίησης των ψηφιακών πηγών πληροφοριών, ειδικά πηγές πληροφοριών δικτύων, το οποίο οδηγεί στη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των μεταδεδομένων και του παραδοσιακού συστήματος κωδικοποίησης στοιχείων. Το σημαντικότερες χαρακτηριστικό γνώρισμα και η λειτουργία των μεταδεδομένων είναι να θεσπιστεί μηχανή-κατανοητό πλαίσιο για τις μεταλλαγμένες πηγές πληροφοριών.

Το σύστημα μεταδεδομένων κατασκευάζει το λογικό πλαίσιο και το βασικό πρότυπο της ε-κυβέρνησης, το οποίο καθορίζει τα λειτουργικά χαρακτηριστικά, τον τρόπο λειτουργίας και τη γενική απόδοση του συστήματος. Η λειτουργία της ε-κυβέρνησης είναι βασισμένη στα μεταδεδομένα. Οι κύριες λειτουργίες της είναι: η λειτουργία περιγραφής, η λειτουργία ολοκλήρωσης, η λειτουργία ελέγχου και το πληρεξούσιο λειτουργούν.

Επειδή τα μεταδεδομένα είναι στοιχείο, μπορεί να αποθηκευτεί και να ανακτηθεί σε μια βάση δεδομένων κατά τρόπο στοιχείο-όπως. Εάν η οργάνωση που παρέχει το στοιχείο στοιχείων παράσχει επίσης τα μεταδεδομένα που περιγράφει το στοιχείο στοιχείων, θα καταστήσει τη χρήση του στοιχείου στοιχείων ακριβή και αποδοτική. Κατά χρησιμοποίηση των στοιχείων, τη χρήστες μπορούν πρώτα να εξετάσουν τα μεταδεδομένα τους έτσι ώστε μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων 1

Αποθήκη εμπορευμάτων στοιχείων

Στην περιοχή αποθηκών εμπορευμάτων στοιχείων, τα μεταδεδομένα διαιρούνται σε τεχνικά μεταδεδομένα και επιχειρησιακά μεταδεδομένα με το σκοπό. Κατ' αρχάς, τα μεταδεδομένα μπορούν να παρέχουν τις χρήστης-βασισμένες πληροφορίες, όπως τα μεταδεδομένα που καταγράφουν τις πληροφορίες επιχειρησιακής περιγραφής για τα στοιχεία στοιχείων για να βοηθήσουν τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία. Αφετέρου, τα μεταδεδομένα μπορούν να υποστηρίξουν το σύστημα για να διαχειριστούν και να διατηρήσουν τα στοιχεία. Παραδείγματος χάριν, τα μεταδεδομένα για τη μέθοδο αποθήκευσης στοιχείων στοιχείων μπορούν να υποστηρίξουν το σύστημα για να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία στον περισσότερο ικανό τρόπο. Συγκεκριμένα, στο σύστημα αποθηκών εμπορευμάτων στοιχείων, ο μηχανισμός μεταδεδομένων υποστηρίζει κυρίως τους ακόλουθους πέντε τύπους λειτουργιών διαχείρισης συστήματος:

(1) περιγράψτε ποια στοιχεία είναι στην αποθήκη εμπορευμάτων στοιχείων

(2) καθορίστε τα στοιχεία που εισάγονται στην αποθήκη εμπορευμάτων στοιχείων και τα στοιχεία που παράγονται από την αποθήκη εμπορευμάτων στοιχείων

(3) καταγράψτε το πρόγραμμα εργασιών που εξάγεται από τα στοιχεία μετά από το περιστατικό των επιχειρησιακών γεγονότων

(4) καταγράψτε και εξετάστε τις απαιτήσεις και την εφαρμογή της συνέπειας στοιχείων συστημάτων

(5) ποιότητα στοιχείων μέτρου.

Κατασκευή λογισμικού

Ο καθορισμός της περιοχής της κατασκευής λογισμικού στην περιοχή της κατασκευής λογισμικού, μεταδεδομένα ορίζεται ως το στοιχείο που αλλάζει τη συμπεριφορά ενός προγράμματος με την αλλαγή της αξίας του αντί της ύπαρξης ένα επεξεργασμένο αντικείμενο στο πρόγραμμα. Διαδραματίζει έναν ερμηνευτικό ρόλο να ελέγξει τη συμπεριφορά προγράμματος κατά τη λειτουργία. Με να διαμορφώσετε τα μεταδεδομένα με τις διαφορετικές τιμές σε διάφορα μέρη στο πρόγραμμα, παίρνετε την ίδια συμπεριφορά προγράμματος με πριν.

Πληροφορίες βιβλίων

Στη βιβλιοθήκη και τον κόσμο πληροφοριών, τα μεταδεδομένα ορίζονται ως παρέχοντας τις πληροφορίες για τους πόρους

Μεταδεδομένα και βιβλία βιβλιοθηκών

Μεταδεδομένα και βιβλία βιβλιοθηκών

Μια δομημένη μορφή στοιχείων, μια δομημένη περιγραφή των πηγών πληροφοριών. Οι λειτουργίες της είναι: για να περιγράψει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των πηγών πληροφοριών ή των στοιχείων τα ίδια, για να διευκρινίσουν την οργάνωση των ψηφιακών πληροφοριών, με τις λειτουργίες όπως η θέση, η ανακάλυψη, η απόδειξη, η αξιολόγηση και η επιλογή.

Γενικά θεωρείται ότι τα μεταδεδομένα είναι στοιχείο για τα στοιχεία, ή δομημένο στοιχείο για τα στοιχεία. Από τα υπάρχοντα συμπεράσματα, η έννοια των μεταδεδομένων αναπτύσσεται βαθμιαία. Τα μεταδεδομένα όρου, στο πρώτο στάδιο, αναφέρονται κυρίως στα περιγραφικά στοιχεία των πόρων δικτύων, που χρησιμοποιούνται για την οργάνωση των πηγών πληροφοριών δικτύων Μετά από αυτόν, επεκτείνεται βαθμιαία στα στοιχεία περιγραφής των διάφορων πηγών πληροφοριών με ηλεκτρονική μορφή. Τα μεταδεδομένα όρου χρησιμοποιούνται πραγματικά για να περιγράψουν τα αρχεία των διάφορων τύπων πηγών πληροφοριών.

Επιπλέον, τα μεταδεδομένα έχουν επίσης τον αντίστοιχους καθορισμό και την αίτησή του στη γεωγραφία, τη βιολογική επιστήμη και άλλους τομείς.

Χαρακτηριστικά

1. Τα μεταδεδομένα είναι δομημένο στοιχείο για τα στοιχεία. Δεν είναι απαραιτήτως με ψηφιακή μορφή, αλλά μπορεί να προέλθει από τους διαφορετικούς πόρους.

2. Τα μεταδεδομένα είναι το στοιχείο σχετικό με τα αντικείμενα, το οποίο το καθιστά περιττό για τους δυνητικούς χρήστες να έχουν μια πλήρη κατανόηση της ύπαρξης και των χαρακτηριστικών αυτών των αντικειμένων.

3. Τα μεταδεδομένα είναι η περιγραφή του κώδικα του φακέλου πληροφοριών.

4. Τα μεταδεδομένα περιλαμβάνουν ένα σύνολο στοιχείων στοιχείων που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το περιεχόμενο και τη θέση των αντικειμένων πληροφοριών, η οποία προωθεί την ανακάλυψη και την ανάκτηση των αντικειμένων πληροφοριών στο περιβάλλον δικτύων.

5. Τα μεταδεδομένα όχι μόνο περιγράφουν τα αντικείμενα πληροφοριών, αλλά και περιγράφουν το περιβάλλον χρήσης, τη διαχείριση, την επεξεργασία, την αποθήκευση και τη χρήση των πόρων.

6. Προσθέστε τα μεταδεδομένα φυσικά στον κύκλο ζωής ενός αντικειμένου ή ενός συστήματος πληροφοριών.

7. Στο συμβατικό καθορισμό των μεταδεδομένων, «το στοιχείο» αναφέρεται στο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τη συναλλαγών φύση, την αριθμητική αξία στις οποίες όλα τα είδη στατιστικών, υπολογισμών, επιστημονικής έρευνας και τεχνικού σχεδίου είναι βασισμένα, ή ψηφοθετημένη, διατυπωμένος, κωδικοποιημένος και οι πληροφορίες

Πλεονεκτήματα

Τα μεταδεδομένα είναι βασικά σε ένα απλούστερο πρότυπο προγραμματισμού που δεν απαιτεί πλέον τα γλωσσικά (IDL) αρχεία καθορισμού διεπαφών, τις επιγραφές, ή οποιεσδήποτε εξωτερικές μεθόδους συστατικής αναφοράς. Τα μεταδεδομένα επιτρέπουν στη γλώσσα του the.net για να περιγραφούν αυτόματα με έναν μη-γλώσσα-συγκεκριμένο τρόπο που είναι αόρατος και στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη και στους χρήστες. Επιπλέον, τα μεταδεδομένα μπορούν να επεκταθούν με τη χρησιμοποίηση των ιδιοτήτων. Τα μεταδεδομένα έχουν τα ακόλουθα κύρια πλεονεκτήματα:

Από την περιγραφή

Οι ενότητες και οι συνελεύσεις χρόνου εκτέλεσης κοινής γλώσσας μόνος-περιγράφουν. Τα μεταδεδομένα μιας ενότητας περιέχουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να αλληλεπιδράσουν με μια άλλη ενότητα. Τα μεταδεδομένα παρέχουν αυτόματα τη λειτουργία IDL στη COM, που επιτρέπει σε ένα αρχείο για να χρησιμοποιηθούν και για τον καθορισμό και για την εφαρμογή. Οι ενότητες και οι συνελεύσεις χρόνου εκτέλεσης ούτε καν πρέπει να καταχωρηθούν με το λειτουργικό σύστημα. Κατά συνέπεια, οι οδηγίες που χρησιμοποιούνται από το χρόνο εκτέλεσης απεικονίζουν πάντα τον πραγματικό κώδικα στο συνταγμένο αρχείο, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αξιοπιστία της εφαρμογής.

Σχέδιο

Τα μεταδεδομένα παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συνταγμένο κώδικα για σας για να κληρονομήσουν τις κατηγορίες από τα αρχεία PE που γράφονται στις διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις περιπτώσεις οποιασδήποτε κατηγορίας που γράφεται σε οποιαδήποτε διοικούμενη γλώσσα (οποιαδήποτε γλώσσα για το χρόνο εκτέλεσης κοινής γλώσσας) χωρίς ανησυχία για το ρητό marshaling ή χρησιμοποιώντας κώδικα διαλειτουργικότητας συνήθειας.

Ιδιότητες

Το πλαίσιο του The.net επιτρέπει σε σας για να δηλώσει ορισμένα είδη μεταδεδομένων (αποκαλούμενων ιδιότητες) σε ένα αρχείο σύνταξης. Οι ιδιότητες βρίσκονται σε όλο το πλαίσιο του the.net για να ελέγχουν ακριβέστερα πώς το πρόγραμμά σας λειτουργεί στο χρόνο εκτέλεσης. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε τα μεταδεδομένα συνήθειάς σας στο αρχείο πλαισίου του the.net μέσω των καθορισμένων από το χρήστη ιδιοτήτων συνήθειας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την επέκταση των μεταδεδομένων με τις ιδιότητες.

 

Έννοια

Η έννοια των μεταδεδομένων μπορεί να εξηγηθεί από την άποψη του σκοπού εφαρμογής της. Αν και είναι απαραίτητο να κληθούν τα μεταδεδομένα καθώς επίσης και τα τεχνικά και επιχειρησιακά μεταδεδομένα κατά κάνοντας την αποθήκη εμπορευμάτων στοιχείων, τι χρησιμοποιείται για; Αφήνοντας το στόχο για να μιλήσει για τα μεταδεδομένα, βγάζει ότι τα μεταδεδομένα περιέχουν πάρα πολλή ουσία επειδή είναι το στοιχείο που περιγράφει τα στοιχεία.

Ακόμα πάρτε το σύστημα σχέσης πελατών που συγκρίνει, αυτό το σύστημα διατηρεί η πληροφορία πελάτη έχει βεβαίως το σκοπό, είναι να χρησιμοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες για να συνεχίσει κάποια αυτόματη επεξεργασία διαδικασίας, για να ανασκάψει κάποιο πελάτη η πιθανή αξία, ολοκληρώνει τη εξυπηρέτηση πελατών. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να διατηρηθούν οι ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τους πελάτες, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα και η εγκληματική ιστορία, που δεν είναι σχετική με τους στόχους CRM.Metadata, εσείς μπορεί να πάρει όλη την δομή δεδομένων, μέγεθος και τι ώρα για να δημιουργήσει, τι ώρα για να πεθάνει, χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους, και ούτω καθεξής, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να επεκταθεί πάρα πολύ ευρέως, εάν ανεξάρτητα από το στόχο, και προσπαθεί να χτίσει μια πολύ τέλεια διαχείριση μεταδεδομένων το σύστημα, και αυτό είναι μια απόλυτη «από επάνω προς τα κάτω» προσέγγιση, στην αποτυχία.

 

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων 2

 

Η ΤΠ Opertation υφασμάτων διαφάνειας δικτύων και διατηρεί τα εργαλεία στο μεσίτη πακέτων δικτύων

Αυτός ο χειρισμός πακέτων είναι συχνά ουσιαστικός για την κατάλληλη λειτουργία των εργαλείων διαδικασιών δικτύων, των εκτός ζώνης εργαλείων ασφάλειας, και των ευθύγραμμων συστημάτων ασφαλείας.

Εργαλεία λειτουργίας δικτύων NPBs για τον εκτός ζώνης και ευθύγραμμο έλεγχο δικτύων

- Αποκρυπτογράφηση για τα εκτός ζώνης εργαλεία

- Εξισορρόπηση φορτίων στο εξωτερικό στρώμα 2-4 στις πολλαπλάσια συσκευές ανάλυσης/τα όργανα ελέγχου

- Χρόνος stampin

- Εξισορρόπηση φορτίων στο εσωτερικό/τοποθετημένο σε κάψα στρώμα 2-4

- Στις πολλαπλάσια συσκευές ανάλυσης/τα όργανα ελέγχου

- Εξερχόμενο στρώμα 2-4 και στρώμα 7 που φιλτράρει, εισερχόμενο filterin στρώματος 2-4

- Τεμαχισμός πακέτων

- Εφαρμογή μεταδεδομένων

- Παραγωγή στοιχείων, παραγωγή κυκλοφορίας

- Ευφυές deduplication στοιχείων, βασικό deduplication πακέτων (στρώμα 2/3)

- Ανοίγοντας πρωτόκολλο

- Προηγμένο γδύσιμο επιγραφών (MPLS, GRE, VxLAN)

- Γδύσιμο επιγραφών (de-ενθυλάκωση)

- Κάλυψη στοιχείων

- Συνάθροιση συνδέσεων χωρίς επικόλληση VLAN

 

Ευθύγραμμος μεσίτης πακέτων TAP δικτύων για την ποιότητα στοιχείων μέτρου μεταδεδομένων 3Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

 

Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με NetTAP® για να βελτιστοποιήσετε άμεσα το δίκτυό σας τώρα!

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->