Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜεσίτης πακέτων δικτύων

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL

  • Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL
Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-ftap-32QCX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ACL: Λίστα ελέγχου πρόσβασης Τεχνολογία ACL: Με βάση το φιλτράρισμα πακέτων στρώματος 2-7
Φιλτράρισμα πακέτων: Φιλτράρισμα πακέτων μεσιτών ως wireshark Διεπαφή δικτύων: αποφασίστε την κυκλοφορία που διαβιβάζεται και που εμποδίζεται
Εφαρμογές: Κέντρο δεδομένων των τηλεπικοινωνιών, της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης, της κυβέρνησης, της χρηματοδότη Σχετικές λύσεις: Στοιχεία που καλύπτουν, στοιχεία Deduplication, τεμαχισμός στοιχείων
Υψηλό φως:

διαχείριση συσκευών δικτύων

,

συσκευή βρυσών δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων φίλτρων πακέτων Wireshark βάσισε στον κατάλογο ελέγχου προσπέλασης ACL

 

Η τεχνολογία φιλτραρίσματος πακέτων είναι η πιό κοινή τεχνολογία αντιπυρικών ζωνών. Για ένα επικίνδυνο δίκτυο, ένας δρομολογητής φίλτρων παρέχει έναν τρόπο να εμποδιστούν ορισμένοι οικοδεσπότες και δίκτυα από τη σύνδεση με το εσωτερικό δίκτυο, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσει την εσωτερική πρόσβαση σε μερικές επικίνδυνες και πορνογραφικές περιοχές.

Η τεχνολογία φιλτραρίσματος πακέτων, ακριβώς όπως το όνομά του υπονοεί είναι η θέση για το πακέτο στο δίκτυο έχει μια επιλογή, επιλέγει η βάση, οι κανόνες φιλτραρίσματος για το σύστημα (συχνά γνωστό ACL καθώς ο έλεγχος προσπέλασης απαριθμεί, ο κατάλογος ελέγχου προσπέλασης), μόνο να συναντήσει τους κανόνες φιλτραρίσματος πακέτων διαβιβάζεται στην αντίστοιχη διεπαφή δικτύων, το υπόλοιπο του πακέτου αφαιρείται από το ρεύμα στοιχείων.

Το φιλτράρισμα πακέτων μπορεί να ελέγξει την περιοχή--περιοχή, το περιοχή--δίκτυο, και την πρόσβαση δίκτυο--δικτύων, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενο του στοιχείου που διαβιβάζεται επειδή το περιεχόμενο είναι εφαρμογή-ισόπεδο στοιχείο, μη αναγνωρίσιμο από το φιλτράροντας σύστημα πακέτων. Το φιλτράρισμα πακέτων επιτρέπει σε σας για να παρέχει την ειδική προστασία για το ολόκληρο δίκτυο σε μια ενιαία θέση.

Το φίλτρο πακέτων που ελέγχει την ενότητα διαπερνά μεταξύ του στρώματος δικτύων και των στοιχείων - συνδέστε το στρώμα του συστήματος. Επειδή τα στοιχεία - το στρώμα συνδέσεων είναι η de facto κάρτα δικτύων (NIC) και το στρώμα δικτύων είναι η λίστα πρωτοκόλλου πρώτος-στρώματος, η αντιπυρική ζώνη είναι στο κατώτατο σημείο της ιεραρχίας λογισμικού.

 

Το φιλτράρισμα πακέτων μέσω της ενότητας επιθεώρησης, η αντιπυρική ζώνη μπορεί να παρεμποδίσει και να ελέγξει όλα τα εξερχόμενα στοιχεία. Η ενότητα επιθεώρησης αντιπυρικών ζωνών αρχικά ελέγχει εάν το πακέτο προσαρμόζεται στους κανόνες φιλτραρίσματος. Ανεξάρτητα από εάν το πακέτο προσαρμόζεται στους κανόνες φιλτραρίσματος, η αντιπυρική ζώνη θα καταγράψει την κατάσταση πακέτων, και το πακέτο που δεν προσαρμόζεται στους κανόνες θα ανησυχήσει ή θα ειδοποιήσει το διοικητή. Ανάλογα με τη στρατηγική φιλτραρίσματος πακέτων, η αντιπυρική ζώνη μπορεί ή δεν να στείλει ένα μήνυμα στον αποστολέα για τα πεταγμένα πακέτα. Το πακέτο που ελέγχει την ενότητα μπορεί να ελέγξει όλες τις πληροφορίες στο πακέτο, γενικά η επιγραφή IP του στρώματος δικτύων και η επιγραφή του στρώματος μεταφορών. Το φιλτράρισμα πακέτων ελέγχει γενικά για τα ακόλουθα στοιχεία:

Διεύθυνση προέλευσης IP

Διεύθυνση προορισμού IP

Τύποι πρωτοκόλλου (πακέτα TCP, πακέτα UDP και πακέτα ICMP)

Ο λιμένας πηγής του TCP ή UDP

Ο λιμένας προορισμού του TCP ή UDP

Τύπος μηνυμάτων ICMP

Το κομμάτι ack στην επιγραφή TCP.

 

Η λειτουργία φιλτραρίσματος πακέτων είναι συχνά ενσωματωμένη στους δρομολογητές ή τις γέφυρες για να περιορίσει τη ροή πληροφοριών. Τα φίλτρα πακέτων επιτρέπουν στους διοικητές για να ελέγξουν τα πακέτα για τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα έτσι ώστε μπορούν μόνο να σταλούν στα τοπικά μέρη του δικτύου. Δυνατότητα να απομονωθούν οι περιοχές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ικανός να εκτελέσει άλλες λειτουργίες ελέγχου στη μετάδοση πακέτων.

Το φίλτρο πακέτων είναι μια σημαντική λειτουργία της εφαρμογής αντιπυρικών ζωνών. Ελέγχει την επιγραφή του πακέτου IP για να καθορίσει τη διεύθυνση προέλευσης, τη διεύθυνση προορισμού και την υπηρεσία μετάδοσης δικτύων που χρησιμοποιούνται από το πακέτο. Τα παραδοσιακά φίλτρα πακέτων είναι στατικά, επιτρέποντας ή απορρίπτοντας τα πακέτα μόνο σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιγραφής πακέτων και το συνδυασμό κανόνων. Τα συστήματα ανίχνευσης παρείσφρυσης χρησιμοποιούν τα πακέτα στοιχείων φιλτραρίσματος και αντιστοιχιών πακέτων στα προκαθορισμένα χαρακτηριστικά για να αναλύσουν τα διάφορα πακέτα και να προειδοποιήσουν έπειτα για τους πιθανούς χάκερ και τους εισβολείς δικτύων.

Τα φίλτρα πακέτων είναι επίσης ένα βασικό εργαλείο στο ρουθούνισμα δικτύων, τη συσκευή ανάλυσης πρωτοκόλλου, ή τη συσκευή ανάλυσης πακέτων. Πολλά εργαλεία δικτύων sniffer έχουν τους πολλαπλάσιους τύπους φίλτρων, επιτρέποντας κατά συνέπεια στους χρήστες στα πακέτα φίλτρων και βλέπουν πώς διαβιβάζονται.

 

Ο κατάλογος το (ACL) ελέγχου προσπέλασης είναι μια τεχνολογία ελέγχου προσπέλασης βασισμένη στο φιλτράρισμα πακέτων, το οποίο μπορεί να φιλτραρίσει τα πακέτα στη διεπαφή σύμφωνα με τους καθορισμένους όρους, που επιτρέπουν σε τους για να περάσει μέσω ή να απορρίψει. Ο κατάλογος ελέγχου προσπέλασης χρησιμοποιείται ευρέως στους δρομολογητές και τους διακόπτες τρεις-στρώματος. Με τη βοήθεια του καταλόγου ελέγχου προσπέλασης, οι χρήστες μπορούν αποτελεσματικά να ελέγξουν την πρόσβασή τους στο δίκτυο, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια ασφάλεια δικτύων στο μέγιστο βαθμό.

Οι κατάλογοι το (ACLs) ελέγχου προσπέλασης είναι κατάλογοι οδηγιών που εφαρμόζονται στη διεπαφή δρομολογητών. Αυτοί οι κατάλογοι οδηγίας χρησιμοποιούνται για να πουν το δρομολογητή που πακέτα για να δεχτεί και που να απορρίψει. Εάν ένα πακέτο παραλαμβάνεται ή απορριφθείς μπορεί να καθοριστεί από τις συγκεκριμένες ενδείξεις όπως η διεύθυνση προέλευσης, διεύθυνση προορισμού, αριθμός λιμένων, και ούτω καθεξής.

Οι κατάλογοι ελέγχου προσπέλασης έχουν πολλές λειτουργίες, όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας δικτύων και η βελτίωση της απόδοσης δικτύων Έλεγχος της κυκλοφοριακής ροής. Παραδείγματος χάριν, το ACL μπορεί να περιορίσει ή να απλοποιήσει το μήκος της δρομολόγησης των πληροφοριών αναπροσαρμογών, ώστε να περιοριστεί η κυκλοφοριακή ροή μέσω ενός ορισμένου τμήματος δικτύων του δρομολογητή. Παρέχετε τα βασικά μέσα της πρόσβασης ασφάλειας δικτύων Καθορίστε ποιος τύπος κυκλοφορίας διαβιβάζεται ή εμποδίζεται στο λιμένα δρομολογητών. Παραδείγματος χάριν, οι χρήστες μπορούν να επιτρέψουν στην κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να καθοδηγηθούν, να αρνηθούν όλη την κυκλοφορία Telnet, και ούτω καθεξής.

Οι κατάλογοι το (acls) ελέγχου προσπέλασης δεν είναι εννοιολογικά σύνθετοι αυτό που είναι πιό περίπλοκο είναι η διαμόρφωση και η χρήση τους, και πολλοί αρχάριοι κάνουν συχνά τα λάθη κατά τη χρησιμοποίηση acls.

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL 0

Λειτουργία

1. Η κυκλοφορία δικτύων ορίου και βελτιώνει την απόδοση δικτύων. Παραδείγματος χάριν, ένα ACL μπορεί να διευκρινίσει ότι τα πακέτα αυτού του τύπου έχουν μια πιό υψηλή προτεραιότητα, ανάλογα με το πρωτόκολλο του πακέτου, και μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία εκ των προτέρων από τη συσκευή δικτύων ως τέτοια.

2. Παρέχετε τα μέσα ελέγχου για τη ροή επικοινωνίας.

3. Παρέχετε τα βασικά μέσα ασφάλειας για την πρόσβαση στο δίκτυο.

4. Στη διεπαφή συσκευών δικτύων, αποφασίστε ποιος τύπος κυκλοφορίας διαβιβάζεται και ποιος τύπος κυκλοφορίας εμποδίζεται.

Παραδείγματος χάριν, ένας χρήστης θα μπορούσε να επιτρέψει στην κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να καθοδηγηθεί, αρμένος όλη την κυκλοφορία Telnet. Παραδείγματος χάριν, εάν ένα τμήμα απαιτεί μόνο τη λειτουργία WWW, μπορεί να εφαρμοστεί μέσω του ACL Παραδείγματος χάριν, ένα ACL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει ένα τμήμα που δεν έχει την άδεια για να έχει πρόσβαση extranet ή extranet για να έχει πρόσβαση σε το για λόγους εμπιστευτικότητας.

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL 1

 

Εφαρμογή

Το Acls μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες καταστάσεις, ο πιό κοινός των οποίων είναι οι ακόλουθες:

1. Φίλτρο οι πληροφορίες δρομολόγησης που διαβιβάζονται μεταξύ των γειτονικών συσκευών.

2. Πρόσβαση ανταλλαγής ελέγχου για να αποτρέψει την αναρμόδια πρόσβαση στη συσκευή, όπως η διεπαφή κονσολών, Telnet ή η πρόσβαση SSH.

3. Ελέγξτε τη ροή του εξοπλισμού δικτύων και της πρόσβασης στο δίκτυο.

4. Προστατεύστε το δρομολογητή με τον περιορισμό της πρόσβασης σε ορισμένες υπηρεσίες στο δρομολογητή, όπως HTP, το SNMP και το NIP.

5. Καθορίστε τα ρεύματα ενδιαφέροντα για την ΟΔΓ και IPSeC VPN.

6. Ικανός να εφαρμόσει QoS (ποιότητα εξυπηρέτησης) χαρακτηρίζει IOS με ποικίλους τρόπους.

7. Εκτεταμένη εφαρμογή σε άλλες τεχνολογικές ασφάλειες, όπως η παρεμπόδιση TCP και IOS η αντιπυρική ζώνη.

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL 2

 

Nt-ftap-32QCX οι μεσίτες πακέτων δικτύων (NPBs) υποστηρίζουν το ACL (κατάλογος ελέγχου προσπέλασης) και τη λειτουργία φίλτρων πακέτων ως Wireshark

 

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL 3

 

Λειτουργικές παράμετροι nt-ftap-32QCX NetTAP ® TAP/NPB
Διεπαφή δικτύων 100G (συμβατός με 40G) 32*QSFP28 αυλακώσεις
Έξω διεπαφή ζωνών βαρελοποιός 1*10/100/1000M
Επεκτείνετε τον τρόπο Βρύση ινών Υποστήριξη
Έκταση καθρεφτών Υποστήριξη
Λειτουργία συστημάτων Επεξεργασία κυκλοφορίας Κυκλοφορία που ξαναδιπλώνει/που αθροίζει/που χωρίζει Υποστήριξη
Φορτίο-εξισορρόπηση Υποστήριξη
Φίλτρο βασισμένο στον πενταπλασιάζω προσδιορισμό κυκλοφορίας IP/protocol/port Υποστήριξη
Κατάλογος ελέγχου προσπέλασης (ACL) Υποστήριξη
Ταίριασμα UDF Υποστήριξη
Ενιαία μετάδοση ινών Υποστήριξη
Ανεξαρτησία συσκευασίας Ethernet Υποστήριξη
Δυνατότητα επεξεργασίας 3.2Tbps
Διαχείριση ΚΟΝΣΟΛΑ MGT Υποστήριξη
IP/WEB MGT Υποστήριξη
SNMP MGT Υποστήριξη
TELNET/SSH MGT Υποστήριξη
Πρωτόκολλο SYSLOG Υποστήριξη
ΑΚΤΙΝΑ ή συγκεντρωμένη Αντιαεροπορικό Πυροβολικό έγκριση Υποστήριξη
Επικύρωση χρηστών Επικύρωση βασισμένη στο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης

Ηλεκτρικός

(Περιττό σύστημα-RPS δύναμης 1+1)

Εκτιμημένη τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος AC110~240V/DC-48V [προαιρετικός]
Εκτιμημένη συχνότητα ισχύος Ρεύμα-50HZ
Εκτιμημένο ρεύμα εισαγωγής ΡΕΎΜΑ-3A/ΡΕΎΜΑ-10A
Εκτιμημένη δύναμη λειτουργίας Ανώτατο 450W
Περιβάλλον Λειτουργούσα θερμοκρασία 0-50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης 20-70℃
Υγρασία εργασίας 10%-95%, καμία συμπύκνωση
Διαμόρφωση χρηστών Διαμόρφωση κονσολών RS232 διεπαφή, 115200,8, Ν, 1
Επικύρωση κωδικού πρόσβασης Υποστήριξη
Ύψος πλαισίων Διάστημα ραφιών (U) 1U 445mm*44mm*505mm

 

Φίλτρο πακέτων Wireshark συσκευών βρυσών δικτύων καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL 4Nt-ftap-32QCX TAP NPB.pdf δικτύων

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->