Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒαθιά επιθεώρηση πακέτων DPI

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI

  • Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI
Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
DPI: Βαθιά επιθεώρηση πακέτων Ορατότητα: δείτε την κυκλοφορία και τις εφαρμογές δικτύων που ταξιδεύουν στις συνδέσεις
SDN: Καθορισμένο λογισμικό δίκτυο Openflow: έλλειψη αντίληψης κυκλοφορίας δικτύων
Εφαρμογές: Μεγάλες συλλογή δεδομένων και ανάλυση κέντρων δεδομένων Τεχνολογία DPI: μπορέστε να χρησιμοποιήσετε τρία είδη μεθόδων ανίχνευσης
Υψηλό φως:

dpi στη δικτύωση

,

έλεγχος δικτύων dpi

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI

 

Υπόβαθρο

1- Υπάρχει μια έλλειψη αντίληψης κυκλοφορίας για το στρώμα εφαρμογής σε Openflow, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις Qos στην περίπτωση της περιορισμένης συμφόρησης resources.DPI δικτύων εισάγεται για να προτείνει ένα σχέδιο ελέγχου ροής, συμπεριλαμβανομένης της ταξινόμησης ροής και του ταιριάσματος συμπεριφοράς ροής, το οποίο είναι ενσωματωμένο στον ελεγκτή. Η εισαγωγή της ταξινόμησης ροής και του ταιριάζοντας με μηχανισμού στην ενδιάμεση συσκευή, η χρήση μερικών μαθηματικών προτύπων για να αξιολογήσουν την απόδοση του πλαισίου, και η χρήση των πειραμάτων προσομοίωσης που ελέγχουν, μπορούν να βελτιώσουν τη ρυθμοαπόδοση και να μειώσουν τη δίπλα δίπλα καθυστέρηση.

2- SDN μεταχειρίζεται το δίκτυο ως συλλογή των συσκευών, όχι συνολικά πόρος. Η μέτρηση και ο έλεγχος κυκλοφορίας εξαρτώνται όχι μόνο από το κράτος δικτύων αλλά και από τη συμπεριφορά κυκλοφορίας. Στην περίπτωση της συμφόρησης και των περιορισμένων φυσικών πόρων δικτύων, οι απαιτήσεις Qos δεν μπορούν να καλυφθούν. Ένα σχέδιο ελέγχου της κυκλοφορίας προτείνεται στο οποίο και το κράτος δικτύων και η συμπεριφορά κυκλοφορίας μπορούν να είναι χρησιμοποιημένο mutually.DPI, η ταξινόμηση συσκευασίας και το ταίριασμα συμπεριφοράς εισήχθησαν. Το μπαρ το /sub βασισμένο στις ενδιάμεσες συσκευές σχεδιάστηκε για να αναλύσει τη ρυθμοαπόδοση και τη λανθάνουσα κατάσταση δικτύων. Τα αποτελέσματα προσομοίωσης δείχνουν ότι το σχέδιο μπορεί να βελτιώσει τη ρυθμοαπόδοση και να μειώσει τη δίπλα δίπλα λανθάνουσα κατάσταση.

3- SDN σπάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της OSI, κατευθυνόμενο νότια API, Openflow καθορίζει το ασφαλές αεροπλάνο στοιχείων σύνδεσης καναλιών και το αεροπλάνο ελέγχου, αποστολή πακέτων επιτάχυνσης σωληνώσεων. Η περισσότερη κυκλοφορία προσδιορίζεται, ο πιό κοκκώδης οι κανόνες ελέγχου ροής μπορεί να δημιουργηθεί.

 

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI 0

 

SDN ωφελείται ως εξής:

No.1 - SDN παρέχει περισσότερη ευελιξία για τη χρήση δικτύων, έλεγχος και πώς να παραγάγει το εισόδημα.

No.2 - SDN επιταχύνει την εισαγωγή των νέων υπηρεσιών. Οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου μπορούν να επεκτείνουν τα σχετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μέσω του ελεγχόμενου λογισμικού, παρά την αναμονή έναν προμηθευτή συσκευών να προσθέσει μια λύση στον ιδιόκτητο εξοπλισμό του.

No.3 - SDN μειώνει το ποσοστό δαπανών και λάθους λειτουργίας του δικτύου, επειδή πραγματοποιεί την αυτόματη διάγνωση ελαττωμάτων επέκτασης και λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου και μειώνει τη χειρωνακτική επέμβαση του δικτύου.

No.4 - SDN βοηθά να πραγματοποιήσει τη εικονικοποίηση του δικτύου, πραγματοποιώντας κατά συνέπεια την ολοκλήρωση του υπολογισμού και αποθήκευσης των πόρων του δικτύου, και τελικά διευκόλυνσης του ελέγχου και της διαχείρισης του ολόκληρου δικτύου για να πραγματοποιηθεί μέσω του συνδυασμού μερικών απλών εργαλείων λογισμικού.

No.5 - SDN καθιστά το δίκτυο και όλα τα συστήματα ΤΠ προσανατολισμένα καλύτερα στους επιχειρησιακούς στόχους.

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI 1

 
Εισαγωγή στην τεχνολογία DPI

Τι είναι DPI;

Η τεχνολογία DPI (βαθιά επιθεώρηση πακέτων) είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνολογία επιθεώρησης πακέτων IP (ανίχνευση και ανάλυση των στοιχείων πακέτων που περιλαμβάνονται μεταξύ της OSI l2-l4), η οποία προσθέτει την αναγνώριση πρωτοκόλλου εφαρμογής, την ικανοποιημένες ανίχνευση πακέτων και την αποκωδικοποίηση βάθους των στοιχείων στρώματος εφαρμογής.

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI 2

Με τη σύλληψη των αρχικών πακέτων της επικοινωνίας δικτύων, η τεχνολογία DPI μπορεί να χρησιμοποιήσει τρία είδη μεθόδων ανίχνευσης: «eigenvalue» ανίχνευση βασισμένη στα στοιχεία εφαρμογής, ανίχνευση αναγνώρισης βασισμένη στο πρωτόκολλο στρώματος εφαρμογής, και ανίχνευση στοιχείων βασισμένη στο σχέδιο συμπεριφοράς. Σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους ανίχνευσης, ανοίξτε και αναλύστε τα ανώμαλα στοιχεία που μπορούν να περιληφθούν στο πακέτο επικοινωνίας για να σκάψουν ένα προς ένα έξω τις λεπτές αλλαγές στοιχείων στη μακρο ροή στοιχείων.

 

DPI υποστηρίζει τις ακόλουθες εφαρμογές:

• η δυνατότητα να ρυθμιστεί η κυκλοφορία, ή εφαρμογές τελικών χρηστών ελέγχου όπως το σημείο για να δείξουν τις εφαρμογές

• ασφάλεια, πόροι, και έλεγχος χορήγησης αδειών

• αυξήσεις πολιτικών επιβολής και υπηρεσιών, όπως η εξατομίκευση του ικανοποιημένου ή ικανοποιημένου φιλτραρίσματος

Τα οφέλη περιλαμβάνουν την αυξανόμενη διαφάνεια στην κυκλοφορία δικτύων, η οποία επιτρέπει στους φορείς εκμετάλλευσης δικτύου για να καταλάβει τα σχέδια χρήσης και τις πληροφορίες απόδοσης δικτύων συνδέσεων στην παροχή της τιμολόγησης βάσεων χρήσης και ακόμη και του αποδεκτού ελέγχου χρήσης.

DPI μπορεί επίσης να μειώσει το γενικό κόστος του δικτύου με τη μείωση των εξόδων λειτουργίας (OpEx) και των κύριων δαπανών (CapEx) με την παροχή μιας πληρέστερης εικόνας για το πώς το δίκτυο λειτουργεί και η δυνατότητα να κατευθυνθεί ή να δοθεί προτεραιότητα έξυπνα η κυκλοφορία.

 

Ποιος είναι ο μορφωματικός σχεδιασμένος βυσματωτός μεσίτης πακέτων δικτύων μητρών για να κάνει;
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Πλαίσια Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική Πρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 
  
 

Βαθιά επιθεώρηση πακέτων του Open Source DPI μεσιτών πακέτων δικτύων για SDN με DPI 3
  
Προδιαγραφή μηχανών

Στοιχεία Προδιαγραφές
Μέγεθος πλαισίων Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Πλαίσια και δύναμη προσαρμοστών Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Δύναμη:
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Απαίτηση περιβάλλοντος Θερμοκρασία εργασίας: 0℃~50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 20℃~80℃
Υγρασία εργασίας: 5%~95%, μη-συμπύκνωση
Τυποποιημένη πιστοποίηση Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, που σχεδιάζεται για το CE, FCC, επίπεδο 3 ΡΑΜΦΏΝ
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2022 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->