Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠακέτο Sniffer δικτύων

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

  • Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών
Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Nt-tca-XG24
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πακέτο Sniffer: κρυφακούστε στην κυκλοφορία που ταξιδεύει μεταξύ του δικτυωμένου εξοπλισμού Συσκευή ανάλυσης πακέτων: εξετάζει τα πακέτα και τι περιείχαν
Χαρτογράφηση κυκλοφορίας: Στα διάφορα εργαλεία για το analytics, την αύξηση και την ασφάλεια απόδοσης Wireshark: Ένα πακέτο Sniffer δικτύων;
Διαχείριση: Διαφάνεια και μήτρα NetInsight™ δικτύων NetTAP® ανάλυση: για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών δικτύων σας
Υψηλό φως:

ethernet πακέτο sniffer

,

wireshark πακέτο sniffer

Η συσκευή ανάλυσης πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών 

 

Ποιο είναι το πακέτο Sniffer δικτύων για να κάνει;

Το πακέτο Sniffer δικτύων είναι μια συσκευή που επιτρέπει στο χρήστη για να κρυφακούσει στην κυκλοφορία που ταξιδεύει μεταξύ του δικτυωμένου εξοπλισμού. Το πρόγραμμα θα συλλάβει το στοιχείο που απευθύνεται σε άλλες μηχανές, σώζοντας το για την πιό πρόσφατη ανάλυση. Όλες οι πληροφορίες που ταξιδεύουν μέσω ένα δίκτυο στέλνονται «στα πακέτα.» Παραδείγματος χάριν, όταν στέλνεται ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν υπολογιστή σε άλλος, χωρίζεται αρχικά στα μικρότερα τμήματα. Κάθε τμήμα έχει τη διεύθυνση προορισμού συνημμένη, τη διεύθυνση προέλευσης, και άλλες πληροφορίες όπως ο αριθμός πακέτων και διαταγής επανασυναρμολόγησης. Μόλις φθάσουν στον προορισμό, οι επιγραφές και οι υποσημειώσεις του πακέτου είναι γδυμένες μακριά, και τα πακέτα ανασυγκροτούνται. Το πακέτο Sniffer δικτύων είναι διαφορετικό της συσκευής ανάλυσης πακέτων, η συσκευή ανάλυσης πακέτων Α εξετάζει τα πακέτα και προσπαθεί να διεξαγάγει μερικά συμπεράσματα για αυτό που περιέχουν.

 

Αλλά, το πακέτο Sniffer δικτύων είναι όχι μόνο το εργαλείο ενός χάκερ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών δικτύων και άλλους χρήσιμους λόγους. Στα λανθασμένα χέρια, εντούτοις, αυτό το λογισμικό μπορεί να συλλάβει την ευαίσθητη προσωπική πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στην εισβολή της μυστικότητας, της κλοπής ταυτότητας, και άλλων σοβαρών προβλημάτων. Και πολλά sniffers πακέτων δικτύων (συμπεριλαμβανομένου του αρχικού λογισμικού Sniffer που έτρεξαν στο DOS, και του διαδόχου παραθύρων του, καθώς επίσης και tcpdump, Wireshark, κατασκοπεύει, όργανο ελέγχου δικτύων της Microsoft, και ούτω καθεξής) είναι και sniffers (δεδομένου ότι μπορούν να συλλάβουν την κυκλοφορία δικτύων) και συσκευές ανάλυσης (δεδομένου ότι μπορούν να τεμαχίσουν τα πακέτα και να τα αναλύσουν).

 

 

Μεσίτης πακέτων δικτύων για την αξία συστημάτων σας

No.1 συλλάβετε, ξαναδιπλώστε, κυκλοφορία φίλτρων, συνόλου και φορτίο-ισορροπίας που συλλέγεται από τις ευφυείς βρύσες μέσω το δίκτυό σας στον πραγματικό χρόνο.

Διεπαφή NetInsight™ διαφάνειας και μητρών δικτύων NetTAP ® No.2 για την απλή, ευφυή λιμένας-χαρτογράφηση και όλη τη διαχείριση.

No.3 επεκτείνετε με την τελευταία εξελιξιμότητα, χρησιμοποιώντας ένα πλήρως-μορφωματικό σχέδιο που επεκτείνεται καθώς η υποδομή σας εξελίσσεται.

 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.

Το ntca-chs-7U7S είναι ένα τυποποιημένο ύψος ραφιών 7U. Το πλαίσιο υιοθετεί τον οριζόντιο τρόπο αυλακώσεων υπηρεσιών αυλακώσεων. Η συσκευή υποστηρίζει συνολικά επτά αυλακώσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο μεταστρέφοντας αυλακώσεων και πέντε αυλακώσεων υπηρεσιών. Κάθε αυλάκωση παρέχει την ικανότητα ψύξης 300W, οι χρήσεις πλαισίων ένας pull-type δροσίζοντας αεραγωγός για να παρέχει την καλή εκτέλεση διασκεδασμού θερμότητας για ολόκληρη τη μηχανή. Backplane υιοθετεί μια αρχιτεκτονική διπλός-αστεριών, υπό τον όρο ότι το πλήρης-ντούμπλεξ 200Gbps διασύνδεσε τα κανάλια σε κάθε αυλάκωση διακοπτών στην αυλάκωση υπηρεσιών. Πλήρως εξοπλισμένες με δύο διακόπτη οι κάρτες μπορούν να επιτύχουν backplane 400G το εύρος ζώνης ανά αυλάκωση υπηρεσιών.

 

Το ntca-chs-16U14S είναι ένα τυποποιημένο ύψος ραφιών 16U. Το πλαίσιο υιοθετεί τον οριζόντιο τρόπο αυλακώσεων υπηρεσιών εισαγωγής. Ολόκληρη η μηχανή υποστηρίζει 14 υποδοχές κάρτας, συμπεριλαμβανομένων 4 μεταστρέφοντας αυλακώσεων και 10 αυλακώσεων υπηρεσιών. Κάθε αυλάκωση παρέχει την ικανότητα ψύξης 300W, οι χρήσεις πλαισίων ένας pull-type δροσίζοντας αεραγωγός για να παρέχει την καλή εκτέλεση διασκεδασμού θερμότητας για ολόκληρη τη μηχανή. Backplane υιοθετεί μια αρχιτεκτονική διπλός-αστεριών, που παρέχει το ανεξάρτητο backplane 100Gbps εύρος ζώνης για κάθε αυλάκωση διακοπτών στην αυλάκωση υπηρεσιών. Πλήρως 4 κάρτες διακοπτών μπορούν να παρέχουν backplane 400G την εφαρμογή εύρους ζώνης διαγώνιος-πινάκων ανά αυλάκωση υπηρεσιών.

 

Απόκτηση στοιχείων nt-tca-XG24 10G, σύλληψη στοιχείων και κάρτα υπηρεσιών διακοπτών/ενότητα

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών 0

Διεπαφή καρτών

Διεπαφή υπηρεσιών: Διεπαφή 24*SFP+ 10G (συμβατό με 1G).
Διοικητική διεπαφή: 1*RJ45 διεπαφή
Διεπαφή ΚΟΝΣΟΛΩΝ: 1*RJ45 διεπαφή
Διεπαφή ΒΑΣΕΩΝ: 2*1000MInter-board διεπαφή επικοινωνίας
Διεπαφή ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ: 4*100G εξειδικευμένη διεπαφή μετάδοσης στοιχείων υπηρεσιών backplane
Διεπαφή IPMC: 1*RJ45 διεπαφή

 

Επισκόπηση λειτουργίας καρτών

Nt-tca-XG24 είναι μια πολλών χρήσεων κάρτα υπηρεσιών με την ενσωματωμένη διεπαφή 10G για την ενσωματωμένες συλλογή υπηρεσίας δεδομένων και τη συνάθροιση της διασπασμένης παραγωγής. Οι υποστηρίξεις καρτών:

1- 1G/10G πρόσβαση και απόκτηση συνδέσεων
2 - συνδέσεις 1G/10G που αθροίζουν, που εκτρέπουν και που φιλτράρουν
3 - ακριβής προσδιορισμός στοιχείων συνδέσεων 1G/10G
4 - ετικέττα πακέτων συνδέσεων 1G/10G
5 - ενσωματωμένο απλό ShMC ελέγχει τη λειτουργούσα θερμοκρασία του πίνακα.
6 - συμπληρώστε τα στοιχεία - πολιτική διαμόρφωση επεξεργασίας και εκτέλεση αυτού του πίνακα.
7 - το RTM μπορεί να υποστηρίξει τις διεπαφές 24*10GE για να ολοκληρώσει την απόκτηση ή τη συνάθροιση της σύνδεσης 1G/10G.
8 - backplane 4*100GBASE-KR η διεπαφή μπορεί να ολοκληρώσει την εισαγωγή και την παραγωγή των υπηρεσιών διαγώνιος-πινάκων.

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικό γνώρισμα καρτών

Nt-tca-XG24 τα ενσωματωμένα υψηλής απόδοσης large-capacity στοιχεία - τσιπ επεξεργασίας ASIC, που μπορεί να ολοκληρώσει τη συνάθροιση και τη διακλάδωση επιχειρησιακών στοιχείων μέχρι την κύρια λειτουργία και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα 880Gbps.The είναι:

1- 24 SFP+10G Ethernet διασυνδέει στο μέτωπο - επιτροπή, η οποία μπορεί να ολοκληρώσει την εισαγωγή διαχωρισμού συνδέσεων 1G/10G και αποκτήσεων εικόνας ή τη σύγκλιση κυκλοφορίας υπηρεσιών 1G/10G και τη διασπασμένη παραγωγή.
2 - παρέχει τέσσερα κανάλια μετάδοσης στοιχείων υπηρεσιών 100gbase-ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ για να παρέχει τα υψηλής απόδοσης κανάλια μετάδοσης για τις υπηρεσίες ανταλλαγής στοιχείων διαγώνιος-πινάκων μεταξύ του πίνακα και του πίνακα διανομής.
3 - εξελικτική κάρτα διεπαφών επιτροπής υποστηρίξεων nt-tca-rtm-EXG24 η οπίσθια, και επεκτείνει πρόσθετες 24 διεπαφές τύπων 10G Ethernet SFP+. Η εξελικτική διεπαφή μπορεί επίσης να ολοκληρώσει την απόκτηση συνδέσεων 1G/10G ή τη διασπασμένη παραγωγή.
4 - οι εύκαμπτοι πολυ-ομάδας πολιτικοί κανόνες φιλτραρίσματος τομέων ταιριάζοντας με χρησιμοποιούνται για να καθιερώσουν τους γραπτούς καταλόγους κυκλοφορίας που είναι ενδιαφέροντος στους χρήστες, και για να τους συνδυάσουν ελαστικά και να χρησιμοποιήσουν στα επιχειρησιακά στοιχεία φίλτρων και παραγωγής όπως απαιτούνται. Ο τομέας πολυ-ομάδας καλύπτει τους τυποποιημένους τομείς του ρεύματος πακέτων, όπως το πέντε-tuple, η φυσική περιοχή, vlan, και L3/L4 πρωτοκόλλου λιμένων, διευθύνσεων της MAC.
5 - βασισμένη στον καθορισμένο από το χρήστη τομέα το (UDF) που φιλτράρει τον κανόνα που ταιριάζει με, η περιοχή συνήθειας UDF μπορεί να υποστηρίξει μια αντιστοιχία συνήθειας 128 ψηφιολέξεων πριν από το μήνυμα. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πακέτα HTTP GET/POST φίλτρων, το σήραγγα-βασισμένο ταίριασμα τμήματος πακέτων βασικό, κ.λπ.
6 - μέχρι ταιριάζοντας με κανόνες τομέων 128K τους μεγάλης χωρητικότητας ακριβείς, που παρέχουν στους χρήστες την ανεξάρτητη φιλτράροντας υποστήριξη πακέτων για τους ανεξάρτητους τομείς IP/MAC/L4PORT.
7 - ολοκληρώστε την αντένσταση, τη διάσπαση, και την εξισορρόπηση φορτίων των στοιχείων υπηρεσιών στον πίνακα υπηρεσιών.
8 - η γραμμή-βασισμένη CONSOLE/TELNET/SSH στην εντολή διαχείριση υποστηρίξεων, και επίσης γραφικός-βασισμένη η στις υποστηρίξεις διαχείριση διαμόρφωσης HTTP/WEB διασυνδέουν με το τηλεφωνικό κέντρο.
9 - ανεξάρτητη αναπροσαρμογή υποστήριξης και βελτίωση της έκδοσης λογισμικού αυτού του πίνακα υπηρεσιών.


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στοιχεία Προδιαγραφή
Όνομα καρτών Κάρτα ανταλλαγής υπηρεσιών nt-tca-SCG10 100G
Τύπος διεπαφών Διεπαφή υποστήριξης 10*QSFP28 100GE/40GE
Διεπαφή πρόσθετης υποστήριξης 10*QSFP28 100GE/40GE (που χρησιμοποιείται με την κάρτα RTM)
ικανότητα ανταλλαγής 3.2Tbps (συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας ανταλλαγής υπηρεσιών διαγώνιος-πινάκων)
Τρόπος επέκτασης Οπτικοί διαχωρισμός υποστήριξης/έκταση καθρεφτών
στοιχεία - δυνατότητα επεξεργασίας αντένσταση/συνάθροιση/φιλτράρισμα υποστήριξης
δυναμική εξισορρόπηση φορτίων υποστήριξης
Φιλτράρισμα προσδιορισμού κυκλοφορίας επτά-tuple υποστήριξης IP/protocol/port
Αντισταθμισμένο συνήθεια ταιριάζοντας με φιλτράρισμα υποστήριξης UDF
Υποστήριξη τον εσωτερικό και εξωτερικό προσδιορισμό που χωρίζεται για στα πρωτόκολλα σηράγγων
Υποστήριξη για την υποστήριξη ανεξαρτησίας ενθυλάκωσης Ethernet
Υποστήριξη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο βασικοί κανόνες επτά-tuple IPv4
Προσδιορισμός πρωτοκόλλου στρώματος Ethernet L2-L4 υποστήριξης
Στοιχεία υποστήριξης που διαβιβάζουν μεταξύ των καρτών
δυνατότητα διαχείρισης συστήματος Ενοποιημένοι υποστήριξη έλεγχος και διαχείριση ολόκληρου του εργασιακού περιβάλλοντος μηχανών
Ενοποιημένη υποστήριξη διαχείριση των στοιχείων - στρατηγικές επεξεργασίας
Ενοποιημένη υποστήριξη διαχείριση της έκδοσης λογισμικού ολόκληρης της μηχανής
Υποστηρίξτε ολόκληρη τη διαχείριση εκλογής πινάκων ελέγχου μηχανών
Υποστηρίξτε τη διαχείριση ΚΟΝΣΟΛΩΝ
Υποστηρίξτε τη διαχείριση IP/WEB
Υποστηρίξτε τη διαχείριση SNMP
Υποστηρίξτε τη διαχείριση TELNET/SSH
Υποστηρίξτε SYSLOG
 
Προδιαγραφή μηχανών
Στοιχεία Προδιαγραφές
Μέγεθος πλαισίων Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Πλαίσια και δύναμη προσαρμοστών Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Δύναμη:
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Απαίτηση περιβάλλοντος Θερμοκρασία εργασίας: 0℃~50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 20℃~80℃
Υγρασία εργασίας: 5%~95%, μη-συμπύκνωση
Τυποποιημένη πιστοποίηση Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, που σχεδιάζεται για το CE, FCC, επίπεδο 3 ΡΑΜΦΏΝ
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->