Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛύσεις διαφάνειας δικτύων

Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία

Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία

  • Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία
Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: NetTAP®
Πιστοποίηση: CCC, CE, RoHS
Αριθμό μοντέλου: Μήτρα-tca-CG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Can Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό χαρτοκιβώτιο συν τον εσωτερικό αφρό
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μεταφορέας-κατηγορία: Προηγμένο PICMG 3,0 R2.0 RoHs, CE, FCC, επίπεδο 3, διπλό διπλό backplane ΡΑΜΦΏΝ αστεριών 100G Διαφάνεια: δείτε την κυκλοφορία και τις εφαρμογές δικτύων που ταξιδεύουν στις συνδέσεις
Χαρτογράφηση κυκλοφορίας: Στα διάφορα εργαλεία για το analytics, την αύξηση και την ασφάλεια απόδοσης Διαδικασία στοιχείων: Συλλογή δεδομένων και ανάλυση DPI
Εφαρμογές: Μεγάλες συλλογή δεδομένων και ανάλυση κέντρων δεδομένων φιλτράρισμα πακέτων: συμπεριλαμβανομένης της ΓΟΥΛΙΑΣ, της ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ, της SP, του DP, του αριθμού πρωτοκόλλου, κ.λπ.
Υψηλό φως:

Εργαλεία διαφάνειας δικτύων

,

συλλάβετε την κυκλοφορία δικτύων

Η διαφάνεια δικτύων του μεσίτη πακέτων δικτύων ταΐζει την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία
 
Τι είναι διαφάνεια δικτύων του μεσίτη πακέτων δικτύων;

Η διαφάνεια δικτύων επιτρέπει στους διοικητές δικτύων για να συλλάβει, να ξαναδιπλώσει, να αθροίσει, να προηγηθεί, να διαβιβάσει, ανάλυση και να δει την κυκλοφορία και τις εφαρμογές δικτύων που ταξιδεύουν στις συνδέσεις δικτύων ευρείας περιοχής και τοπικής περιοχής. Μόλις συλληφθεί, η κυκλοφορία δικτύων μπορεί να χαρτογραφηθεί στα διάφορα εργαλεία για το analytics, την αύξηση απόδοσης και την ασφάλεια. Υπάρχουν πολλά εξειδικευμένα εργαλεία για να εκτελέσουν αυτές τις λειτουργίες ότι όλες πρέπει να συνδεθούν με τις συνδέσεις δικτύων προκειμένου να παρασχεθούν τα στοιχεία κυκλοφορίας στα εργαλεία. Αυτή η συνδετικότητα είναι το ίδρυμα της διαφάνειας και μπορεί να ρυθμιστεί με τον έναν από τρεις τρόπους. Η άμεση σύνδεση είναι όπου τα εργαλεία συνδέονται άμεσα για να ζήσουν συνδέσεις. Αυτό επιτρέπει στο εργαλείο για να δει άμεσα και να χειριστεί την κυκλοφορία. Γίνεται ένα αναπόσπαστο τμήμα του δικτύου και θα είναι σε θέση να αναλύσει τα στοιχεία, να εμποδίσει τα στοιχεία και να στείλει τα πακέτα πίσω στο δίκτυο. Ο αρχικός περιορισμός της άμεσης ευθύγραμμης σύνδεσης είναι πιθανή διάσπαση δικτύων, εάν πάει off-$l*line το εργαλείο λόγω μιας διάσπασης δύναμης, συντήρηση ή οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε λόγος κάνει το δίκτυο κάτω. Εάν το εργαλείο πηγαίνει κάτω, η σύνδεση πηγαίνει κάτω. Εάν έχετε τα πολλαπλάσια εργαλεία σε μια σύνδεση, η πιθανότητα για τη διάσπαση αυξάνεται αναλόγως. Υπάρχουν επίσης οικονομικές μέριμνες με αυτήν την μέθοδο. Στα δίκτυα στόχων, μπορεί να είναι οικονομικά αγχωτικό να επεκταθούν τα πολλαπλάσια εργαλεία δικτύων σε κάθε σύνδεση.

 

Εισαγωγή υποβάθρου
Με την επιτάχυνση της ευρυζωνικής κατασκευής μεταφορέων και της γρήγορης ανάπτυξης των δικτύων 3G, 4G, και 5G, και με τη δημοτικότητα και την ανάπτυξη των μεγάλων τεχνολογιών υπολογισμού στοιχείων και σύννεφων, η κυκλοφορία στοιχείων αυξάνεται, και οι απαιτήσεις εύρους ζώνης για τα δίκτυα σπονδυλικών στηλών και τα κεντρικά δίκτυα αυξάνονται. Από το 2013, οι σημαντικότεροι χειριστές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζουν βαθμιαία το δίκτυο σπονδυλικών στηλών. Τα μέσα συνδέσεων μετάδοσης δικτύων σπονδυλικών στηλών πυρήνων αρχίζουν να επεκτείνονται από τις συνδέσεις 10GPOS και 40GPOS με τις συνδέσεις 100G Ethernet. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη συνεχή ενημέρωση της μεγάλων συλλογής δεδομένων και της τεχνολογίας ανάλυσης. Παρά το περιβάλλον συνδέσεων 100GE με την υψηλή ικανότητα εύρους ζώνης, πώς να καλύψουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της διάφορης εθνικής ασφάλειας, του ελέγχου ασφάλειας δικτύων, η ευφυής η ανάλυση δεδομένων σωληνώσεων DPI χειριστών συλλογή και θα γίνουν ένα καυτό σημείο στον τομέα των στοιχείων απόκτηση και ανάλυση.
Η επικοινωνία Shuwei Chengdu ακολουθεί την κατεύθυνση ανάπτυξης του Διαδικτύου και αναπτύσσει το σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG (σύλληψη κυκλοφορίας), και αφιερωμένος στη συλλογή κυκλοφορίας και τις οπτικές απαιτήσεις εφαρμογής ανάλυσης στις συνδέσεις 1GE, 10GE, 10G/40G POS, 40GE και 100GE. Το μήτρα-tca-CG ενσωματώνει τις λειτουργίες παραγωγής ελεύθερος-οδήγησης όπως η συλλογή ροής δικτύων/η απόκτηση, η συνάθροιση, το φιλτράρισμα, η αποστολή/η διανομή, και η εξισορρόπηση φορτίων και παρέχει μια αποδοτική λύση για την ανάλυση ροής.
 
Το μήτρα-tca-CG είναι μια συσκευή ελέγχου απεικόνισης στοιχείων δικτύων για την υψηλή πυκνότητα και τη μεγάλη ροή 10G/40G/100G.
Το μήτρα-tca-CG σχεδιάζεται ειδικά για τη συλλογή δεδομένων των συνδέσεων 10GE 40GE και 100GE που διανέμονται εντατικά στην κινητή εξαγωγή Διαδικτύου χειριστών, την εξαγωγή IDC, το επαρχιακές δίκτυο και τη σπονδυλική στήλη.
Με βάση ATCA την τυποποιημένη αρχιτεκτονική, το μήτρα-tca-CG έχει την υψηλή μεταφορέας-ισόπεδη αξιοπιστία και ισχυρό expansibility που μπορούν ομαλά να διαμορφώσουν τις λειτουργικές ΚΆΡΤΕΣ πινάκων για να αντιμετωπίσουν τα σενάρια απαίτησης λιμένων των διάφορων προδιαγραφών και των μεγεθών.
Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία 0
 
Το ntca-chs-7U7S είναι ένα τυποποιημένο ύψος ραφιών 7U. Το πλαίσιο υιοθετεί τον οριζόντιο τρόπο αυλακώσεων υπηρεσιών αυλακώσεων. Η συσκευή υποστηρίζει συνολικά επτά αυλακώσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο μεταστρέφοντας αυλακώσεων και πέντε αυλακώσεων υπηρεσιών. Κάθε αυλάκωση παρέχει την ικανότητα ψύξης 300W, οι χρήσεις πλαισίων ένας pull-type δροσίζοντας αεραγωγός για να παρέχει την καλή εκτέλεση διασκεδασμού θερμότητας για ολόκληρη τη μηχανή. Backplane υιοθετεί μια αρχιτεκτονική διπλός-αστεριών, υπό τον όρο ότι το πλήρης-ντούμπλεξ 200Gbps διασύνδεσε τα κανάλια σε κάθε αυλάκωση διακοπτών στην αυλάκωση υπηρεσιών. Πλήρως εξοπλισμένες με δύο διακόπτη οι κάρτες μπορούν να επιτύχουν backplane 400G το εύρος ζώνης ανά αυλάκωση υπηρεσιών.
Αρχιτεκτονική συστημάτων μεταφορέας-κατηγορίας
Προηγμένη προδιαγραφή PICMG 3,0 R2.0
RoHs, που σχεδιάζεται για το CE, FCC, επίπεδο 3 ΡΑΜΦΏΝ
Τυποποιημένο διπλό διπλό backplane ταχύτητας αστεριών 100G
Πλούσιοι τύποι διεπαφών
Υποστηριγμένη υψηλή πυκνότητα 10G, 40G, διεπαφή συνδέσεων 100G
Υποστήριξε όλη την εργασία ταχύτητας γραμμών λιμένων χωρίς απώλεια πακέτων
Πλούσιος μηχανισμός επεξεργασίας κυκλοφορίας δικτύων
Υποστηριγμένο 1->N, M-> Ν, M-> Ν διοχετεύει την αντένσταση & τη συνάθροιση κυκλοφορίας
Υποστηριγμένο πακέτο που φιλτράρει ταιριάζοντας με, συμπεριλαμβανομένης της ΓΟΥΛΙΑΣ, την ΕΜΒΥΘΙΣΗ, τη SP, το DP, τον αριθμό πρωτοκόλλου, τον αυθαίρετο προσδιορισμό κώδικα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων θέσης, την εισαγμένη διεπαφή και άλλα στοιχεία των εύκαμπτων όρων φιλτραρίσματος συνδυασμού
Υποστηριγμένες ανάλυση και επεξεργασία μηνυμάτων DPI βαθιές
Υποστηριγμένο GTP, GRE και άλλοι προσδιορισμός & διανομή πρωτοκόλλου IP σηράγγων
Υποστηριγμένοι πολλαπλάσιοι συνδυασμοί κανόνα
Υποστήριξε τον αριθμό κανόνων επάνω από το επίπεδο 100.000
Υποστηριγμένος φιλτράροντας γραπτός κατάλογος κανόνα
Ισορροπία φορτίων
Υποστηριγμένο δυναμικό εξισορρόπηση φορτίων ή φορτίο συνήθειας που ισορροπεί τον ενιαίο πίνακα in/across
Υποστήριξε το hash ισορροπώντας υπολογισμό φορτίων των πολλαπλάσιων όρων συνδυασμού
Υποστηριγμένο φορτίο που ισορροπεί την αυθαίρετη σύνδεση των μελών ομάδας λιμένων παραγωγής
Εύκαμπτη παράθεση λιμένων
Υποστήριξε όλους τους λιμένες ως εισαγωγή, λιμένας παραγωγής από καθορισμένο από το χρήστη
Υποστηριγμένος για τα μέλη της ίδιας ομάδας λιμένων που δεν περιορίζεται από τους τύπους λιμένων
Υποστήριξε οποιαδήποτε σύνδεση των ομάδων λιμένων εισαγωγής και παραγωγής στον ενιαίο πίνακα/το διαγώνιο πίνακα
 
Η Large-capacity διαφάνεια 10G/40G/100G δικτύων συλλαμβάνει, συνάθροιση και εφαρμογή διανομής

Οι λύσεις διαφάνειας δικτύων του μεσίτη πακέτων ταΐζουν την ασφάλειά σας ελεγκτικός όλα τα σχετικά στοιχεία 1

 
Η επέκταση έκτασης το υψηλής απόδοσης, μεγάλης χωρητικότητας σύστημα διαφάνειας αποκτήσεων κυκλοφορίας μήτρα-tca-CG για να συλλέξει ομοιόμορφα την κυκλοφορία στοιχείων οποιασδήποτε θέσης κόμβων και οποιουδήποτε τύπου συνδέσεων (10G/40G/100G) το σε ολόκληρο δίκτυο, και έπειτα την κυκλοφορία στοιχείων μπορεί να διαβιβαστεί μέσω του συστήματος. Το μέγεθος, η δομή, η σχέση, κ.λπ. αντιπαραβάλλονται και αναλύονται. Αφότου μετατρέπεται το αόρατο σήμα στοιχείων σε μια ορατή οντότητα, ο χρήστης μπορεί να αντιγράψει, να αθροίσει, και να ξεφορτώσει τα απαραίτητα στοιχεία στόχων σε κάθε σύστημα οπίσθιου μέρους για την ανίχνευση και την ανάλυση βάθους σύμφωνα με τις απαιτήσεις συστημάτων.

Σε αυτήν την διαμόρφωση, η ζωντανή κυκλοφορία δικτύων περνά μέσω του TAP, άμεσα στο ενεργό εργαλείο και πίσω στο δίκτυο σε πραγματικό - χρόνος. Αυτό επιτρέπει στο εργαλείο για να αναλύσει την κυκλοφορία, να χειριστεί τα πακέτα, να σταματήσει τα ύποπτα πακέτα και να πάρει τη άμεση δράση στη σύνδεση να εμποδιστεί η κακόβουλη κυκλοφορία. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν τα ενεργά συστήματα πρόληψης αντιπυρικών ζωνών και παρείσφρυσης (IPS/NGFW). Ο TAP στον ενεργό σωρό έχει τη μοναδική τεχνολογία παράκαμψης που στέλνει έναν κτύπο της καρδιάς στο ενεργό εργαλείο. Εάν το εργαλείο πηγαίνει off-$l*line για οποιοδήποτε λόγο, ο TAP μπορεί να παρακάμψει το εργαλείο που κρατά τη ζωντανή ροή κυκλοφορίας δικτύων. Όταν ο κτύπος της καρδιάς επιστρέφει, η κυκλοφορία επιστρέφει αυτόματα στην κανονική λειτουργία που διατρέχει του εργαλείου. Η διαχείριση και η προστασία της υποδομής δικτύου και των πληροφοριών απαιτούν την εστίαση. Κάθε μια από αυτές τις συσκευές ειδικεύεται σε μια πολύ σφιχτή λειτουργική σειρά. Το παράδειγμα είναι ανωτέρω με κανένα τρόπο ένας πλήρης κατάλογος επιλογών εργαλείων ελέγχου, διαχείρισης και ασφάλειας δικτύων. Υπάρχουν πολλά κατασκευασμένα επί τούτου εργαλεία για τις εφαρμογές όπως η προστασία το (DLP) απώλειας στοιχείων, η διαχείριση το (CEM) εμπειρίας πελατών, και η διαχείριση πρόσβασης ταυτότητας (ΕΙΜΑΙ). Μια απλή αναζήτηση Ιστού θα εμφανιστεί μια ευρεία ποικιλία των συσκευών που μπορεί να προστεθεί σε αυτές τις συνδέσεις βασισμένες στις συγκεκριμένες απειλές ή την απαραίτητη ανάλυση. Η κατοχή ενός πολλαπλάσιου ιδρύματος TAP λιμένων επιτρέπει τα εργαλεία εύκολα και ακίνδυνα προστίθεται, ή άλλαξε ανάλογα με τις άμεσες ανάγκες του δικτύου. Υπάρχει ένας λογικός ρέει βαθμιαία κατά την ανάπτυξη μιας στρατηγικής διαφάνειας η πρόσβαση, συλλαμβάνει, αναλύει, εξασφαλίζει και remediate εάν είναι απαραίτητο. Ιδανικά, εάν η σωστά στρατηγική και τα εργαλεία είναι σε ισχύ μαζί με άλλες οργανωτικές επιρροές που συζητούνται αργότερα, το βήμα επανόρθωσης ενδεχομένως δεν θα απαιτηθεί. Εντούτοις, όπως λέγεται συχνά, το σχέδιο για το καλύτερο αλλά προετοιμάζεται για το χειρότερο.


Προδιαγραφή μεσιτών πακέτων δικτύων και τύπος ενότητας

Συστατικός τύπος Πρότυπο προϊόντων Βασική παράμετρος Παρατηρήσεις
Πλαίσια Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική Πρέπει να επιλέξετε ένας
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα Ύψος: 7U, 7 αυλακώσεις, ATCA πλαίσια, διπλό backplane αστεριών 100G, εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής τάσης 3 (240VDC~280VDC) που εισάγεται, 3* 2+1 περιττή δύναμη 3000W μορφωματική
Κάρτα υπηρεσιών Nt-tca-SCG10 100G κάρτα ανταλλαγής, διεπαφή 10*QSFP28 Επιλέξτε σύμφωνα με τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες
Nt-tca-CG10 100G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-XG24 10G κάρτα υπηρεσιών, διεπαφή 24*SFP+
Nt-tca-rtm-CG10 κάρτα 100G RTM, διεπαφή 10*QSFP28
Nt-tca-rtm-EXG24 κάρτα 10G RTM, διεπαφή 24*SFP+
   
TCA ενσωματωμένο διαφάνεια σύστημα λογισμικού Nt-tca-SOFT-PKG   πρέπει

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προδιαγραφή μηχανών

Στοιχεία Προδιαγραφές
Μέγεθος πλαισίων Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 310.45mm (Χ) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 708,35 χιλ. (Χ) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Πλαίσια και δύναμη προσαρμοστών Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Συνεχές ρεύμα υψηλής τάσης (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: 220V εναλλασσόμενο ρεύμα
Δύναμη:
Ntca-chs-7u7s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-συνεχές ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-εναλλασσόμενο ρεύμα: Πλήρης μέγιστη κατανάλωση ισχύος διαμόρφωσης < 5000W="">
Απαίτηση περιβάλλοντος Θερμοκρασία εργασίας: 0℃~50℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: - 20℃~80℃
Υγρασία εργασίας: 5%~95%, μη-συμπύκνωση
Τυποποιημένη πιστοποίηση Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, που σχεδιάζεται για το CE, FCC, επίπεδο 3 ΡΑΜΦΏΝ
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry

Τηλ.:: +86-13679093866

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Μεσίτης πακέτων δικτύων

Ο μεσίτης πακέτων δικτύων με να ανοίξει το πρωτόκολλο προσδιορίζει το TAP δικτύου με τα στοιχεία Deduplication

Λειτουργία καταλόγων ελέγχου προσπέλασης ACL στο δυναμικό φίλτρο πακέτων NPB

Κολλημένο Vlan Untagged στη βρύση Gigabit Ethernet, προμηθευτές βρυσών δικτύων

Γεννήτρια πακέτων δικτύων

Η εικονική βρύση δικτύων Deduplication δικτύων βελτιστοποιεί την ταχύτητα και τη διαφάνεια δικτύων

Καθαρή γεννήτρια πακέτων δικτύων ασφάλειας TAP για το δημόσιο ιδιωτικό σύννεφο σύννεφων και το υβριδικό σύννεφο

Γδύνοντας μεσίτης πακέτων δικτύων επιγραφών VXLAN με τη μεταφορά μηνυμάτων VTEP μέσω πολλαπλής διανομής

Πακέτο Sniffer δικτύων

Επιγραφή Sniffer VXLAN δικτύων HTTP μεσιτών πακέτων δικτύων που γδύνει την αποστολή VXLAN

480Gbps πακέτο Sniffer δικτύων με τα στοιχεία Deduplication και τα στοιχεία που τεμαχίζουν το πακέτο Sniffer Ethernet

Η ανάλυση πακέτων Wireshark ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πακέτου Sniffer δικτύων συλλαμβάνει την ανάλυση και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεσίτης πακέτων δικτύων προμηθευτής. © 2020 - 2021 network-packet.com. All Rights Reserved.
Google Analytics -->